Hogyan használd? - DermaGene EyeLifter 4in1 Arclifting Gép

 

És Íme! A DermaGene tulajdonosa, Anita mesél a legújabb készülékről, az Eye Lifterről.

Szemkörnyékápolás otthon!

 

A szemkörnyék az arc egyik legérzékenyebb területe, ezért különleges odafigyelést és ápolást igényel! Érdemes átgondolni az arcápolási rutinod és egyrészt megnézni, hogy a megfelelő termékeket használod-e a szemkörnyékedre, másrészt, hogy a kialakított rutin segít-e azoknak a specifikus problémáknak a kezelésében, amik ezen a területen jellemzőek.

A szemkörnyéki bőr sajátossága még, hogy sajnos egyike azoknak a területeknek, amiken elsőként hagy nyomot az idő múlása. A megfelelő és tudatos szemkörnyékápoló rutin sokat javíthat bőröd összképén. Egy kis odafigyeléssel szemeid kipihentebbnek, feszesebbnek tűnhetnek.

Az arctisztítás mellett érdemes kellőképpen odafigyelni a szemedre is. A tus, szemceruza, szempillaspirál (főleg, ha vízállóak!) sokszor nehezebben jönnek le, mint az alapozó és társai. Mire figyelj?

  • Szemkörnyék barát sminklemosót használj!
  • Az olaj alapú lemosók hatékonyabban oldják a sminket, mint vizes bázisú társaik.
  • Legyél gyengéd! Mindannyian küzdöttünk már meg makacs szempillaspirállal, de fontos, hogy ne rángasd, húzd a bőrt ezen a területen.

Miért érdekes ez a kis szemkörnyék feszesítő és ránctalanító gép?

 

  • Mert azonnal kisimítja a szemkörnyéki bőrt
  • Csökkenti a karikákat és duzzanatot, ödémát
  • Edzzi a bőrt
  • Hosszú távon feszesít és serkenti a kollagén termelést

Gyors és profi szemkörnyék lifting kezelést biztosít otthon, mely látványos és tartós.

dermagene-eyelifter-szemranckezelo-es-szemkornyekapolo-f.jpg

KELL-E KÜLÖN SZEMKRÉMET HASZNÁLNI?

Ez egy állandó vita a szépségápolási szakértők körében. A rövid válasz az, hogy nem feltétlenül. Ha például a bőröregedés jeleivel küzdesz (szarkalábak, finomvonalak), akkor használhatod azokat a gyengéd (!) anti-aging termékeket, amik az arcod más területein is beváltak. Ha viszont egyén szemkörnyékspecifikus problémákkal küzdesz (sötét karikák, duzzanatok) érdemes ezeknek megfelelő szemkörnyékápoló szérumot keresni.

A SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD!

Bizony a drága krémek és kozmetikai eljárások sajnos nem elegendőek. Életmódod nagyban befolyásolja bőröd egészségét. A rendszeres kialvatlanság, folytonos stressz, alkoholfogyasztás és a dohányzás nyomot hagynak a bőrön. Természetesen nem realisztikus egy maximálisan stresszmentes élet, napi nyolc óra alvással, versenysportolók által megirigyelt diétával, de egy kiegyensúlyozott életmóddal sokat tehetünk bőrünk egészségéért.

EGY IS EXTRA! EYELIFTER 4IN1 SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ!

Ha a leglátványosabb eredményeket keresed érdemes közkedvelt szépségápolási technológiákat is bevetni!

Mi a benne található 4 technológia? Miért jók ezek a szemkörnyéknek? Nézd meg ITT:

DermaGene Eye Lifter 4in1 Szemkörnyék Feszesítő Készülék

 

Címkék: Használat