Az alakformálás csak a kezdet, a kezelés egészségesebb életmóddal is jár - Dóczy Júlia újságíró 3 hónapos tesztje (2. rész)

Második rész

 

julia_doczy_mc_hungary_2.jpgJulcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a CaviHome Kavitációs Zsírbontó gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a második cikket az első tapasztalatokkal!


Körülbelül egy hónapja csinálom itthon a kavitációs zsírbontást, és hatására sokkal jobban érzem magam a bőrömben! Ráadásul a kezelés miatt egy kis rendszerességet is be kellett csempésznem a mindennapokba, így az életmódomra is jó hatással van a DermaGene csodakütyüje.

Akárcsak Miranda a Szex és New York sorozatban, amikor szülés után felveszi a húszas éveiben hordott farmerét, hát én is hasonlóan boldogan bújok bele nap mint nap a ruháimba. Mi se bizonyítja jobban, hogy változik az alakom, minthogy kényelmesen vagyok a farmeremben, arról nem is beszélve, hogy milyen jól érzem magam a bőrömben.


Életmódváltás


A heti két DermaGene cavihome kavitációs zsírbontó kezelésen túl, heti két kardió edzést is bepasszintottam, ráadásul az edzések utáni diéta is könnyedebbé tesz. Mondhatom, hogy az alakformálás mellé kicsit életmódot is váltottam. Bár eddig is figyeltem az egészséges étkezésre, és a mozgást is ahogy tudtam, próbáltam minél többször beiktatni, de sajnos a rendszeresség bizonyos időszakokban hiányzott. Most viszont fix napjaim vannak, amitől nem térhetek el, így nincs kibúvó a rendszeresség alól sem, hiszen nem szeretném, ha kimaradna az alakformáló, zsírbontó kezelés. Pontosan tudom, hogy a tartós változáshoz idő kell, ezért sem hiszek a pillanatok alatti diétákban. Viszont a több oldalról megtámogatott szépségprogramokban annál is inkább, mert látom, hogy ezekkel szép eredményeket érhetünk el. Már elsőre is ezért tetszett nagyon ez a kavitációs kezelés, mert nem csodát ígér, hanem egy jól felépített programot: kezeléssel, edzéssel, diétával. És ha mindezt betartjuk, tartós változást érhetünk el.

dermagene_kavi_1.jpg

A kezelés


A kezelést, ahogy már korábban is írtam heti kétszer iktatom be. Reggel szeretem megcsinálni, mert akkor utána az edzést is gyorsan letudom. A kezelés végeztével még mindig picit piros a bőröm, de nem fáj vagy érzékeny. Bár még nem szereztem be fogyasztó zselét, ez a teendő listámon van, hogy még jobban fokozzam majd a hatékonyságot. Aznap az átlagosnál is több vizet iszom, salaktalanító és zöld teát fogyasztok, ezzel is turbózom a méregtelenítési folyamatot. Mivel nem eszem ilyenkor szénhidrátot, estére az agyam eléggé elfárad, úgyhogy délutánra már a munkából is kevesebbet iktatok be.

Az eredmények


Nincs mérlegem, ezért sosem tudom, hogy épp hány kiló vagyok, a testem változásait inkább a ruháimon figyelem, innen tudom legjobban megmondani, hogy éppen milyen passzban vagyok. A kezelés elején azért lemértem magam, így azt biztosan tudom mondani, hogy a változás centikben is mérhető, a számoknál azonban nekem sokkal fontosabb, hogy hogyan érzem magam, úgyhogy a pár centis karcsúsodás már csak hab a tortán. A hasam feszesebb, laposabb, a bőr sokkal simább. Kíváncsi vagyok, hogy a következő két hónap alatt a rendszeresség mit hoz ki még a testemből, illetve, hogy milyen eredményekkel zárom majd a kezelésprogramot

Dóczy Júlia, Újságíró.

 Elolvasom a harmadik részt: A lapos has titka - három hónapos teszt a kavitációs zsírbontó géppel

Megnézem a DermaGene® CaviHome Kavitációs Zsírbontó Készüléket