Minden, ami Nő

2024.feb.01.
Írta: Minden, ami Nő Szólj hozzá!

FaceTight VS. MagicLift

Hoztunk Nektek egy szuper hasznos cikket, arról, hogy mi is a különbség a DermaGene FaceTight mátrix RF és a DermaGene Magiclift 4in1 készülék között. Sokakban merül fel a kérdés, hogy melyik lehet a számára megfelelő technológia, illetve készülék. Budapesti bemutatótermünkben ezekre a bizonytalanságokra könnyedén és gyorsan tudunk Nektek választ és megoldást nyújtani. Ellenben azokra is gondolunk, akik időhiány vagy a távolság miatt nem tudnak ellátogatni hozzánk tanácsadásra.

Kinek javasoljuk a készülékek használatát?

A készülékek között a legnagyobb különbség, hogy milyen korosztálynak javasoljuk a használatát. A FaceTight RF készüléket kifejezetten ajánljuk az érettebb bőr kezelésére, a mélyebb ráncok halványítására, illetve a tág makacsabb pórusok kezelésére. Inkább a 35 év felettiek bőrére ajánljuk.

Ellenben, a Magiclift 4in1 készülék az öregedés látható jeleinek megelőzésére, valamint az első halványabb ráncok kezelésére nyújt megfelelő megoldást. Elsősorban a 25+ korosztálynak javasoljuk, akik most találkoznak először az anti-aging fogalmával.

thermage_vs_magiclift.png

Milyen technológiákat alkalmaznak a készülékek?

A készülékek közötti legfőbb különbség a komplexitás. A FaceTight rádiófrekvencián kívül nem alkalmaz más technológiát, viszont a Magiclift 4in1 nevéből adódóan is látszik, hogy négy technológia rejlik benne.

DermaGene MagicLift 4in1 

  • A mikroáram (EMS) segít a bőr rugalmasságát megtartani, illetve visszanyerni, javítja a mikrocirkulációt, azaz megnő a sejtek átjárhatósága és oxigénellátása is. A kollagén termelést is serkenti, így a friss kollagén hozzájárul a feszesebb, rugalmasabb, összességében szebb bőrképhez és jobb bőrminőséghez. A mikroáramok beindítják az arcizmok kontrakcióját és relaxációját. Ez a fajta izommunka segít feszesíteni az arcot és elősegíti a kontúrok javulását. Az izmok stimulálása segít csökkenteni a ráncokat és finom vonalakat, különösen a homlokon, a szemkörnyéken és az ajkak körül.
  • A rádiófrekvencia összehúzza a pórusokat, a hő által okozott sérülésekkel stimulálja a kollagén termelést, ezzel serkentve azt, illetve tömörebb, egységesebb bőrt eredményez.
  • Az infra LED természetes fény behatol a bőrbe, ahol aktiválja a fényelnyelő sejteket, ezáltal vitalizálja azokat, javítja a keringést és az oxigénellátást. Energetizáltabb és fiatalosabb megjelenést biztosít, elősegíti a rádiófrekvencia és az EMS technológiák eredményességét.
  • A vibráció átmasszírozza a kezelt területet, ezzel a kellemes érzet mellett biztosítja az anyagok mélyebb felszívódását, valamint a sejtek stimulációját. A mikromasszázs a kényeztető érzés mellett, aktiválja a sejteket, fokozza működésüket, valamint a keringést is gyorsítja, amelynek rengeteg jótékony hatása van.

magiclift-skin-tonining-face-rejuvenating-device-1.jpg

 

Érdekel a DermaGene Magiclift 4in1 készülék

DermaGene FaceTight mátrix Rádiófrekvencia

A mátrix rádiófrekvencia a rádiófrekvencia egy különleges fajtája, a frakcionáltrádiófrekvenciát takarja. A különlegessége, hogy rendkívül mélyen, ugyanakkor nagyon sűrűn hat a rengeteg elektródának köszönhetően (a frakciók). A DermaGene FaceTight készülék 144 db mátrix RF elektródával rendelkezik a hagyományos 2, 3, vagy 4 elektródához képest. A rengeteg elektróda energiát közvetít a bőrbe mely hőhatást vált ki a szövetek ellenállása miatt. A hőhatás miatt a kollagén rostok összehúzódnak, tömörödnek és a szervezet extra kollagént kezd termelni. Ezen felül rengeteg egyéb pozitív folyamat indul el a bőrben: a rádiófrekvenciás hőenergia összehúzza a pórusokat, csökkenti a gyulladásokat és a faggyútermelést és csökkenti a petyhüdtséget.

rf_dg_uh_gel_1200x1200.jpg

 

Érdekel a DermaGene FaceTight készülék

A készülékek alkalmazása

A készülékekben a technológiai különbségek miatt a kezelési idő és sűrűség is eltérő. A DermaGene FaceTight RF készülék a készülékben található frakcionált rádiófrekvenciának köszönhetően szalon minőségű kezeléssel ér fel, így lassabban és precízebben tudjuk kezelni bőrünket, ezért két hetente szabad alkalmazni. Egy kezelés nagyjából 30-40 percet vesz igénybe, hiszen az arcon pontozó mozdulatokkal haladunk végig, belülről kifele. Az első pár kezelés alkalmával érdemes a legalacsonyabb fokozaton használni a készüléket, hiszen hozzá kell szoktatni a bőrt, valamint a kötőszöveteket a technológiához. Fontos, hogy a kezelés végére kipirosodást kell tapasztalni, hiszen ez a reakció teljesen természetes, ez alapján látjuk, hogy szervezetünk érzékelte és reagált a kezelésre.

 

A DermaGene Magiclift 4in1 készülékben a kombinált technológiáknak köszönhetően több kezelést tudunk otthonunkban kényelmesen elvégezni, ellenben nem olyan erős készülék, hogy az érettebb bőrt is profi szinten kezelje. Alkalmazni heti 1-3 alkalommal szabad, ez függ a beállított erősségtől és módtól is. A kezelés nagyjából 20-30 percet vesz igénybe, alkalmazható pontozó technika, de húzó mozdulatokkal is végig kezelhetjük az arc területeit. Fontos, hogy kiporosodásig alkalmazzuk a készüléket, hiszen ez a reakció mutatja, hogy tényleg hat a kezelés.

 Mind a két készülék esetében nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű ultrahanggélt használjunk, nagyjából 2 borsónyi egy tenyérnyi területre (bőr hidratáltságtól függően eltérhet a felszívódás miatt) hiszen ez a közvetítő anyag bőrünk és a készülék között. Amennyiben ez nem megfelelő mennyiség a technológia nem fogja tudni megfelelően kifejteni hatását, így az eredményességet is elkerüljük. A rádiófrekvencia esetében ez extrán fontos lépés, hiszen enélkül túl melegnek érezhetjük a kezelőfejet, amivel megsérthetjük a bőr felső rétegét.

Reméljük segítettünk a döntés meghozatalában és sikerül egy tökéletesen megfelelő készülék mellett letenni a voksot. Ne felejtsd, hogy magadba és a bőröd egészségébe fektetni a legjobb. be smart be sexy

 

Tapasztalataim a Grow my hair  3in1 Hajerősítő Fésűvel Kapcsolatban - Galló Lídia szépségtanácsadó 2 hónapos tesztje

Sziasztok!

Galló Lídia vagyok és szeretném megosztani a tapasztalataimat a DermaGene Grow My Hair 3in1 Hajhullás elleni, Hajerősítő Fésűvel és a Grow My Hair Hajszérummal kapcsolatban.  

Novemberben kezdtem el alkalmazni ezt a készüléket hetente két alkalommal hajmosás után. Mostanra körülbelül a 20. alkalommal használtam már így hiteles és nagyon szuper eredményekről tudok beszámolni Nektek! Először is azzal szeretném kezdeni, hogy mielőtt elkezdtek bármilyen készüléket használni, nézzetek utána annak, hogy ha bármilyen betegségetek van akkor Nektek szabad-e használni a készüléket!

Eredmények

A képeken láthatjátok az én előtte-utána képeimet (körülbelül 2 hónap alatt) eddigi elért eredményeimmel.
7feef16e-eaa2-4250-a641-c0a5fb44f1fc.jpeg
822da9e2-581c-45d8-94ea-f65ccb6eaf8b.jpeg
A jobb oldali képen a hajam sokkal dúsabb, erősebb, hosszabb, fényesebb és rengeteg új babahajam nőtt, aminek elmondhatatlanul örülök!

KEZELÉSEK

Minden hajnövesztő kezelést hajmosás után kell elvégezni mikor még nedves a hajunk. Én beszereztem a DermaGene Grow My Hair hajnövesztő, hajhullás elleni szérumját is, aminek csoda finom szőlő illata van. Ez a hajszérum minoxidilt, szőlősejtet, koffeint, niacinamide-ot, vitaminokat és gyógynövényeket is tartalmaz.
Én mindig a kezembe szoktam egy pár cseppet cseppenteni és azt bemasszírozom a fejbőrbe, aminek hihetetlenül frissítő és hűsítő érzése van. A szérumot a fésűbe adagolva is felvihetjük a fejbőrre (be kell cseppenteni a készülékhez tartozó kis pepitával és a kelése közben elektromos hajnövesztő fésű automatikusan adagolja a hatóanyagot).
Egy kezelés 10 percet vesz igénybe. Kiválaszthatod a saját fejbőrödnek való hajkezelési módot és a fokozatát is.
Először azt javasolják, hogy alacsony fokozaton kezdjünk bele, hogy hozzá szoktassuk a fejbőrünket, onnan fokozatosan emelhetjük az erősségi szintet, hogy a lehető legeredményesebb kezeléseket tudjuk elvégezni.
Érzésre a hideg, meleg és bizsergető érzések keverednek. Tényleg érződik, hogy folyamatosan stimuláljuk a hajhagymáinkat. Nekem legalábbis nagyon jól szokott esni :). Annyira hozzá szoktam, mint a fogmosáshoz. Ha egyszer kihagyok egy kezelést, mert sietnem kell és nincs időm, akkor hiányzik, hogy kihagytam egy lépést.
img_9523.jpeg

KINEK JAVASLOM A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁT?

Nagyon fontos a fejbőrünk ápolása - egy nő egyik legszebb ékszere a fején, arcán a haja (hajkoronája). Egy szépen ápolt hajkorona gyönyörűvé sugárzóvá varázsolja a tekintetünket, arcunkat is. Nem is szaporítom tovább a szót én mindenkinek szívből ajánlom ezt a készüléket aki hajhullással küzd, szeretné a fejbőrét és a haját ápolni szeretne még nagyobb figyelmet nyújtani az egészségesebb hajának és szeretne hosszabb, erősebb, szépen ápolt hajkoronát.
Fontos még, hogyha drasztikus hajhullással küzdötök érdemes és fontos egy vérvétel vizsgálat, hogy kizárják nincsen vashiány, hormonális probléma, gyulladás valahol a testben. Remélem tudtam segíteni nektek és, hogyha kipróbáljátok a DermaGene Grow My Hair 3in1 készüléket legalább annyira, de még jobban is szeressétek mint én!
Szép napot nektek!
Galló Lídia sminkes,fodrász ,szépségtanácsadó

Többet szeretnék olvasni a Grow My Hair termékekről!

ÉRDEKEL A VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓ:

 

Címkék: teszt

Melyik anti-aging készülék a számodra legmegfelelőbb választás?

A legszebb szó, amit nőnek mondani lehet….anti-aging. Szervezetünkben 25 év felett lecsökken a kollagén, valamint a hialuronsav termelődése, ennek okán megjelennek bőrünkön a finom ráncok, majd később a makacs barázdák. Szerencsére van lehetőség arra, hogy a lelkünk mellett a bőrünk fiatalságának éveit is kitoljuk a lehető leghosszabbra. Amennyiben időben elkezdünk tudatosan foglalkozni bőrünk állapotával akár 10 évvel is eltolhatjuk a szarkalábak megjelenését. Elhoztuk nektek azokat a DermaGene készülékeket, melyek remekül segítenek beindítani a kollagéntermelést, így tökéletes eszközök az anti- aging kezelések folyamán. Ebben a cikkben segítünk Neked, hogy a számodra legmegfelelőbb készüléket tudd kiválasztani.

img_2223_1.jpg

EyeLifter Szemkörnyékfeszesítő Készülék

Remek választás a szemkörnyék feszesítésére, a finom ráncok eltűntetésére, illetve frissíti, üdévé varázsolja a tekintetet. A benne található négy technológia egymással ötvözve szuper eredményeket nyújt márdermagene-eyelifter-at-home-eye-firming-device-2_1.jpg az első kezelés után. A rádiófrekvenciának köszönhetően rendszeres használat mellett felgyorsul a kollagéntermelés, így nő a bőr rugalmassága, valamint vízmegkötő képessége.  Arcunk izmait EMS-sel, azaz mikroáram segítségével tudjuk erősíteni, ennek eredménye, pedig egy feszesebb bőrkép. Emellett csökkenti a karikákat és a duzzadtságot. A LED fény kellemes melegséget ad, melynek komoly szerepe van a sejtek revitalizálásában, átjárhatóságában, de még a kötőszövetek erősítésében is. A szövetmasszázs, pedig a vibrációnak köszönhető, mely nem csak ellazít, de serkenti a vér- és nyirokkeringést, valamint csökkenti az ödémát. A készülékben található technológiák mellett a kialakításának is köszönhető, hogy a mindennapi rutinunk oszlopos tagja lehet. A használata csupán 5 percet vesz igénybe, így a legnagyobb rohanásban is könnyen szakíthatunk rá időt, melyet szemkörnyékünk érzékeny bőre nagyon meg fog hálálni. 

Válaszd: ha szeretnél javítani a szemkörnyéki területeken, halványítani a szarkalábakat, megfékezni a kialakuló ráncokat, csökkenteni a sötét karikákat és az ödémát, vagy akár, ha események, fotózás előtt extra üde tekintetet varázsolnál magadnak.

Megnézem az EyeLifter készüléket

FaceLift mini Arcfeszesítő készülék

Az izmok ernyedése, gyengülése nagyban hozzájárul a kevésbé dermagene-facelift-mini-ems-technology-at-home-1_1.jpgesztétikus megjelenéshez és az öregedés látszó jeleihez. Ennek elkerülése érdekében több módon is lehet az arcot tornáztatni, az izmokat erősíteni. Remek módszer például az arcjóga, a gua sha vagy az elektro-kozmetikai készülékek. A DermaGene FaceLift mini mikroáramos technológiájának köszönhetően gyorsan és kényelemesen erősíti az arcizmokat. Rendszeres használatával feszesebb bőrt, karakteresebb kontúrvonalakat eredményez, nem mellesleg fokozza a keringést, így energetizál. Segít a ráncok feltöltésében, a szemöldök megemelésében, de még a tokával és a megereszkedett áll vonallal is felveszi a harcot. Heti 1-2 alkalommal 15 perc is elég ahhoz, hogy látványos eredményeket tapasztalj. Méretének köszönhetően könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted és kényelmesen elvégezheted a profi arcfeszesítő kezelésed.

Válaszd: ha csökkenteni szeretnéd bőröd fakóságát, élesítenél az áll vonaladon és a kontúrvonalakon, ha feszesítenél a megereszkedett területeken, legyen az arc, szemkörnyéke vagy akár nyak.

Megnézem a FaceLift mini készüléket

FaceTight Mátrix RF Ráncatalanító készülék

arcfeszesito_keszulek_kicsi.jpegRádiófrekvenciás kezelés során a létrejött hőhatás miatt serken a kollagéntermelés, így nő a bőr rugalmassága, illetve vízmegkötő képessége is, ezzel segíti a ráncok csökkenését. Fontos megemlíteni, hogy növekszik a bőr, illetve a szövetek átjárhatósága, ami egy egységesebb bőrtextúrát eredményez, emellett csökkenti a bőr fakóságát. A készülék a hagyományos 2,3 vagy 4 elektródához képest 144 db mátrix RF elektródával rendelkezik, így sokkal sűrűbben és eredményesebben tudja leadni a hőenergiát más otthoni rádiófrekvenciás készülékekkel  szemben. A koncentráltan létrejött hőnek köszönhetően a tágabb pórusok is összehúzódnak, a faggyútermelés megfelelő szintre szabályozódik, így a zsírosabb bőr kezelésére is ajánljuk. Havonta 2-3 alkalommal, 30-40 perces kezelésekkel természetes feszességet és egységesebb bőrképet eredményez. Kialakításának köszönhetően kényelmes a használata. Töltése gyors és egyszerű, töltőállványának köszönhetően stabil helyet biztosíthatsz neki fürdőszobádban. A kezelőfej rendszeres használatból adódóan idővel elkopik, ellenben ez cserélhető, így nem kell az egész készüléket újra vásárolni, csupán a fejet. 

Válaszd: ha javítanál bőröd textúráján és a komplett bőrképen, csökkentenéd a ráncok mélységét, finomítanál a kialakuló ráncokon, feszesítenél a szemkörnyéken és a teljes arcon. A készüléket érettebb bőre ajánljuk, remek kombináció FaceLift mini készülékkel, melyet csomagban is megtalálsz.

Megnézem a FaceTight Mátrix RF készüléket

MagicLift a kollagéntermelés serkentésére

Az első olyan arckezelő készülék a DermaGene termek palettáján, mely ötvözi a leghatékonyabb acrfeszesítő és arcfiatalító technológiákat. A mikroáram segít az arcizmok feszességének megőrzésében, a rádiófrekvenciának köszönhetően pedig, serken a kollagén termelés, az arc feszesedik, a pórusok összehúzódnak, a faggyútermelődés csökken, az arc mattul. Összességében egységesíti az egész bőrképet, beleértve a textúrát is. Ezek mellett a LED-nek és a vibrációnak köszönhetően nő a szövetek és sejtek átjárhatóság, ezáltal bőrünk revitalizálódik. A vibrációs rezgés átmasszírozza az arcot, ebből fakadóan stimulálja a bőrt és a sejteket, ezzel javítva a hatóanyagok felszívódását. Csökkenti az ödémát, így püffedt tünetek kezelésére is megfelelő. Elegáns megjelenésével, kényelmes töltő állvánnyal nem csak az arcápolási rutinunknak, de még a fürdőszobánknak is remek kiegészítője lehet.

Válaszd: ha kombinált technológiákat alkalmaznál az egész arc területén, javítanál a bőrtextúrán és bőrképen, halványítanál a ráncokon, csökkentenéd a petyhüdtséget, feszesítenél a toka és a szemkörnyékén. Ezt a készüléket a fiatalabb 25+ korosztálynak javasoljuk, kialakuló ráncok kezelésére, illetve megelőzésére.
magiclift-skin-tonining-face-rejuvenating-device-1.jpg

Megnézem a MagicLift készüléket

Készülékek anti-aging funkcióval

Kínálatunkban megtalálhatóak olyan készülékek is, melyek elsődleges funkciója nem az anti- aging, azonban található bennük olyan funkció is, ami tökéletes erre a célra is. Alábbiakban bemutatjuk, melyik arckezelőben van ilyen „titkos” mód.

FaceCleaner mini: szónikus rezgéseinkdermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1i.jpg köszönhetően nem csak gyengéden hámlaszt, de mikromasszázst is végez, ezzel serkenti a keringést és csökkenti az ödémát. A készülék hátoldalán található hatóanyag bejuttató része tartalmaz mikroáramot, így feszesít, emel és még a kollagéntermelést is elősegíti. Az állítható LED fénynek köszönhetően bőrtípusunknak és problémánknak megfelelő kezelést tudunk végezni, amellett, hogy erősítjük bőrünket.

Megnézem a FaceClenaer mini készüléket

 

DeepPeel hidroabráziós készülék: dermagene-deep-peel-at-home-hidroabrasion-peeling-device-3_1.jpgremek hidroabráziós készülék, mely tisztítás mellett kíméletesen hámlaszt. A kezelő spatulát megfordítva használhatjuk a mikroáramot, valamint a hatóanyagbejuttató funkciót, mellyel feszesítésen kívül a krémek és szérumok hatékonyságát tudjuk növelni.

Megnézem a DeepPeel hidroabráziós készüléket

 

Ultrahangos és LED terápiás készülék:dermagene-at-home-ultrasound-and-led-therapy-device-2_1.jpg kellemes mikromasszázs és az ultrahangos hatóanyagbejuttatás mellett a készülék LED fények segítségével kezel. Piros LED fénnyel nagyszerűen kezelhető és megelőzhető a ráncok, illetve az öregedés jelei. Ezt a technológiát alkalmazza például a LED maszk is, mely elég divatos lett az elmúlt időben. Különböző fények más- más problémára adnak megoldást, melyről részletesebben a készülék leírásában olvashatsz.

Megnézem az Ultrahangos és LED Terápiás készüléket

Extra kiegészítés kívülről és belülről

dermagene-bellora-laktozmentes-kollagen-kave-krempor-1-seo_1.jpgKollagén termelődés serkentése mellett nagyon fontos a bevitele is, válassz kollagénben gazdag ételeket vagy táplálékkiegészítőt. A DermaGene kollagénporai minőségi halkollagént tartalmaznak, illetve nagyon finomak, így megerőltetés nélkül, könnyen vihető be a napi mennyiség.

Megnézem a DermaGene kollagénporokat

 

 Készülékek és a kezelések kiegészítésére válassz pb-serum-arckezelo-b_1.jpgPBSerum Daily ampullás arc szérumok közül, melyek koncentráltan tartalmaznak hatóanyagot, így még eredményesebbé tudod tenni otthoni kozmetikád. DermaGene készülékeket csomagajánlatban is megtalálod, hialuronsavas vezetőgél, szérum és PBSerum Daily verzióban is.

Megnézem a PBSerum Daily választékot

 

 

Miért nem eredményes a kavitációs kezelés?

Alapszabályok kavitációs zsírbontásnál!

A kavitációs zsírbontás a gyors eredményessége miatt vált az egyik legkeresettebb alakformáló kezeléssé. Az ultrahang hullámok egy bizonyos frekvenciájának (20-50 KHz) hatására buborékok (kavitok) jönnek létre a zsírsejtek között, amik a nyomásváltozás hatására kipukkannak, így a zsírsejtek fala felbomlik és azok elfolyósodnak. Ezt követően az elfolyósított zsírsejtek kiürülnek a szervezetből, így tudunk lokálisan zsírt bontani. 

A kavitációs zsírbontás egy klinikailag igazolt eredményes és biztonságos eljárás, mely a tanulmányok szerint 3 hét és 3 kezelés után 3-6 cm-es átlagos körméret csökkenést eredményezett a kezelt területen!

gyors változás EXTRÉM MOTIVÁLÓ: nagyon jó hétről hétre látni a változást, extra energiát és magabiztosságot ad!

Azonban mi van akkor, ha az eredmények mégsem jönnek olyan gyorsan, mint ahogy vártuk?

Lássuk mik azok a hibák amikkel hátráltatod a kezelés eredményességét!

1. Nem megfelelő nagyságú területet kezelsz

A zsírbontás végbemeneteléhez fontos, hogy az ultrahang hullámok megfelelő ideig érjék a kezelt bőrfelületet, hogy végbe tudjon menni a folyamat, amely során a zsírsejtek elfolyósodnak. Ezért szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogy egyszerre mekkora területet lehet kezelni (2 tényérnyi, ami kb. A5-s papír nagyságának felel meg), és mennyi ideig (a területet 10 percig kell, hogy folyamatosan érje az ultrahang). A 10 perces kezelés során, enyhe nyomással tartsuk a kezelőfejet a bőrünkön, és folyamatosan körkörös mozdulatokkal mozgassuk a kezelt területen. Ahhoz, hogy biztosan ne lépjük túl a kezelhető terület nagyságát érdemes egy fehér szemceruzával körberajzolni a területet. 

Igen, igen tudjuk, hogy minél nagyobb területről szeretnénk egyszerre fogyni, viszont sajnos egy kúra (6-10 alkalom) alkalmával egy területre tudsz fókuszálni. Ha túl nagy területet kezelünk egyszerre annak két hátránya lehet: az egyik, hogy nem kezeljük a területet elég ideig és nem megy végbe a kavitáció, vagy a terület növelésével növeljük a kezelési időt is, így viszont nagyon meg tudjuk terhelni a szervezetünket. 

2. Túl gyakran vagy túl ritkán végzed a kezeléseket

A kezelés után az elfolyósított zsírsejteknek ki kell ürülnie a szervezetből, ez a máj feladata. Erre egyrészt időt kell hagyni a testünknek, másrészt túlterhelni sem szabad. Ideális esetben 4-7 naponta végezzük el a kezeléseket. 

Figyelem! Nem csak a túl gyakori kezelések nem javasoltak, túl sok szünetet sem szabad két kezelés között tartani: fontos a rendszeresség! 

1a5d407a7cd7e9dc26c08d684d22d88f.jpg

3. Nem tartod a 24 órás diétát

A kavitációs kezelések után az étrend és a mozgás sajnos elengedhetetlen (ahogy a vízfogyasztás is), mert a kavitációs kezelés "csak" a zsírsejtek elfolyósítását fogja elérni, ezeknek utána ki kell ürülnie a szervezetből. Ehhez járulunk hozzá azzal, hogy mozgással energiaszükségletet teremtünk, illetve nem adunk a szervezetünknek olyan energiaforrást (szénhidrát), amit könnyen el tudna használni az elfolyósított zsírsejtek helyett.

Az egyik oka annak, hogy a rendszeres, helyesen elvégzett kezelések mellett nem látod az eredményeket, lehet az étkezésben rejlik. Gondold át, hogy a kezelést követő 24 órában valóban semmilyen szénhidrátot nem fogyasztasz: semmilyen gyümölcs, alkohol, cukor nem megengedett. 

Egy kis segítség:

  • Reggeli: Tojás, felvágottak, sajtok, joghurt, sok-sok zöldség
  • Ebéd: Fehérjeforrás (halak, húsok, tofu) zöldséggel
  • Uzsonna: Cottage cheese/túró egy pici gyümölccsel, fehérjeszelet, fehérjeshake
  • Vacsora: Zöldségleves, főzelékek, tonhalsaláta

9b07b4c5accee43e174dd3381bc6a455.jpg

4. Nem mozogsz a kezelést követően

A mozgás hatására gyorsul a a keringés és az anyagcsere, így segíti elő, hogy a szervezet kiürítse az elfolyósított zsírsejteket. Mozgás nélkül is el lehet érni eredményeket a kavitációs kezeléssel, viszont, ha nem olyan ütemben jönnek az eredmények ahogy vártad volna, és semmilyen mozgást nem végzel a kezelést követően, valószínűleg ez lesz a probléma. Egy 30 perces séta, biciklizés, edzőtermi edzés stb. által létrehozott energiaszükséglet hatására (és abból kifolyólag, hogy nem juttatunk a szervezetünkbe könnyű energiaforrást: szénhidrát) a szervezet az elfolyósított zsírsejteket fogja felhasználni. 

5. Rossz időpontra időzíted a kezelést

Sajnos az sem mindegy, hogy pontosan mikor végezzük el a kezeléseket. Amennyiben van rá lehetőség érdemes közvetlenül a kezelést követően beiktatni a testmozgást. Ha ez nem megoldható figyeljünk rá oda, hogy minél kevesebb idő teljen el a mozgás és a kezelés között, illetve mindenképpen ugyanarra a napra essenek. Az anyagcserét ugyanis még fel kell pörgetni a kezelést követően, így semmiképpen ne alvás előtt álljunk neki a kavitációnak. 

Mit tehetsz, ha minden szabály betartása ellenére nem látod az eredményeket?

Röviden összefoglalva először ellenőrizd, hogy megfelelően végzed-e a kezeléseket: megfelelő nagyságú területet kezelsz, elegendő ideig, és elegendő ultrahangos vezető gélt használsz, így az ultrahang hullámok a bőrbe jutnak. A legtöbb kavitációs készüléken állítható az erősség. Biztos, hogy az általad elviselhető legmagasabb fokozaton végzed a kezelést? Ha nem kellemetlen a kavitáció hangja, nem túl intenzív a csipkelődő érzés akkor emelj még az intenzitáson! Ha a kezelés során mindent helyesen csinálsz, akkor gondold át a kezelést követő időszakot. A mozgás + diéta + vízfogyasztás hármast sajnos nem lehet kikerülni, ha bármilyen jellegű életmódváltásról is van szó. Ideális esetben 24-48 órán keresztül a lehető legalacsonyabbra csökkents a szénhidrát fogyasztásod, végezz minimum 30 perc testmozgást, és növeld a folyadékfogyasztásod! A napi vízfogyasztást érdemes megemelni 3-4 Literre, nemcsak a kezelés napján, hanem a többi napon is.

Ezenfelül érdemes olyan kezelésekkel kombinálni a kavitációt, amik serkentik az anyagcserét, a nyirok- és a vérkeringést. Ilyen a nyirokmasszázs, infraszauna, szauna, tekercselés, elektromos izomstimuláció vagy a vákuumos kezelés. A kezelést követő 1-2 napban masszírozás is segítheti a kiürülést, ilyenkor magunk is masszírozhatjuk a területet (például sörtés kefével tusolás közben). 

kavitacios_zsirbonto_salonpro1_kicsi.jpeg

 

Idén nyáron szűk fehér nacit és farmersortot hordok! - Szűcs Kata újságíró 2 hónapos tesztje

Az első otthoni narancsbőr kezelés, valódi eredménnyel!

A narancsbőr a nők egyik legnagyobb ellensége. Hiába az edzés, hiába figyelünk oda a táplálkozásra, hiába fogyunk, a narancsbőr csak nem akar eltűnni. Személy szerint én hetente többször is koptatom az edzőtermet, a táplálkozásomra is ügyelek, mégis… Azok a ronda kis gödröcskék makacsul tartják magukat. 

Ezért is örültem, hogy lehetőségem volt kipróbálni egy olyan gépet, aminek az a feladata, hogy megszabadítson a narancsbőrtől és simává varázsolja a bőrt a combjainkon, fenekünkön.

Azzal tisztában voltam, hogy valóban léteznek olyan gépek és kezelések, amik segítenek eltüntetni a narancsbőrt, csak ezek szépségszalonokban vagy szépészeti központokban vannak. Tehát előre egyeztetett időpontokban el kell menni, és ki kell fizetni az általában nem túl olcsó kezelést. Próbálkoztam már ilyenekkel, volt hatásosabb és kevésbé hatásos, de egy dolog mindegyikben közös volt: idő- és pénzigényes!

Viszont az otthoni kezelések a legtöbb esetben nem sok pozitív eredményt hoznak… Szóval vagy maradnak a gödröcskék és baromira figyelek arra, hogy nyáros se vegyek fel túl szűk fehér nadrágot (kinek ismerős?), vagy vagyonokat és órákat töltök el szalonokban, az előre egyeztetésről, oda- és visszaútról nem is beszélve.

A lehető legőszintébben mondhatom: vegyes érzésekkel kezdtem neki a kezelésnek, hiszen összehasonlítva egy “kis” otthoni gépet a szalonokban használt hatalmas, milliós eszközökkel, nem voltam biztos benne, hogy eredményes lesz. Viszont úgy voltam vele, hogy mit veszíthetek? Jön a nyár, a fehér szűk nadrágom a farmersorttal együtt lassan előkerül a szekrény mélyéről. Ha nem változik semmi, akkor csak újabb tapasztalatot szereztem, ha viszont tényleg beválik, akkor utóbbi két darabot le sem veszem idén!

igazino_cellulift_kepek.png

Hogyan néz ki egy kezelés?

A használati utasításban pontosan le van írva, hogyan kell mozgatni az adott testrészen a gépet. Nálam a comb és fenék tájéka volt a célzott terület, ezekkel vannak a legnagyobb küzdelmeim, de persze minden más részen is alkalmazhatod őket. Fontos, hogy nem szabad egy ponton hagyni a gépet, hanem folyamatosan mozgatni kell. A gép egyszerre melegít és hoz létre egy nagyon erős vákuumot, amitől odatapad a bőrre.

És akkor itt térnék ki az izgalmas részre! Ahhoz képest, hogy ez “csak egy kicsi otthoni gép” olyan erős szívóhatása van, hogy mondhatni elsőre szinte fájt, amikor elkezdtem használni. Mivel tapasztaltam már hasonlót a szalonos többmilliós gépeknél, nem ijedtem meg, csupán első körben alacsonyabbra kapcsoltam a fokozatot, majd a későbbiekben folyamatosan növeltem. Minél jobban dolgozza el a felhalmozódott zsírcsomókat, annál kevésbé kellemetlen a folyamat.

Viszont, ha te, kedves olvasó, még nem próbáltál ilyen gépet, jobb, ha felkészülsz: nem kellemes élmény, viszont annál hatásosabb! Semmiképpen se ijedj meg! Ahogy edzés közben is érzed a fájdalmat, a kezelés esetén is tudatosítsd magadban, hogy most dolgoztatod a tested a cél érdekében. Nem fogod megbánni!

Szóval azért kellemesnek semmiképpen nem mondanám a folyamatot, egyáltalán nem olyan, mintha egy lazító masszázson vennék részt. Bár ez engem speciel elégedettséggel töltött el, hiszen jó érezni, hogy mindenképpen történik valami.

A gép használata egyébként nagyon egyszerű, a kialakítása is olyan, hogy egyedül is meg tudod csinálni a kezeléseket, nem kell sem a párod, sem a szomszéd segítségét kérned, hogy ugyan már menjenek végig a combodon a narancsbőrtelenítő masinával. (Habár biztos szívesen segédkeznének, miközben bugyiban illegeted magad a nappaliban.)

Heti kétszer kell elvégezni a kezelést, akár tévénézés közben is csinálhatod. Természetesen a hatásos eredmény és a bikini body érdekében nem szabad felhagynod az egészséges táplálkozással és a testmozgással sem. A zsírsejtek szétbombázására viszont sajnos kevés a saláta és a súlyzók. Ha tökéletes (vagy legalábbis sokkal kevésbé gödröcskés bőrt) szeretnél nyárra, mindenképpen próbáld ki!

Én a második hónapnál tartok, és már egész jól látszik a hatása. A kezelést végig dokumentáltam fotókkal, hogy megmutathassam, milyen változást lehet elérni már 2 hónap alatt is. Persze addig nem érdemes abbahagyni, amíg a kívánt eredményt el nem érjük vele. Én is folytatom még a kezelést, kíváncsi vagyok, mennyit javít még a narancsbőrös részeken a következő 1-2 hónapban, mire tényleg felvenném azokat a kritikus ruhadarabokat.

szicskata_cellulift_elotte_utana.png

Jól jöhet, ha előre tudod, hogy mennyi idővel a strandszezon előtt érdemes elkezdeni a kezelést, hogy a medence mellett már látványosan simább bőrrel heverészhess. Szerencsére én leszek az, aki ezt leteszteli nektek! ;)

Összefoglalva: én eddig meglepően elégedett vagyok a tapasztalataimmal, tetszik a változás, amit a tükörben (és a fotókon) látok, és baromi kíváncsi vagyok, hogy még egy hónap múlva mennyivel lesz látványosabb az eredmény. Addigra már tombolni fog a nyár, úgyhogy nagyon remélem, hogy elégedetten jelenthetek nektek a fehér sztreccs naciról és a farmersortról. Eddig úgy néz ki, hogy így lesz.

Nektek milyen ruhadarabok testesítik meg a mumusokat nyáron? Van, akinek ugyanígy a fehér nadrágok és sortok a félelmei?

Szűcs Kata újságíró

Érdekel a vákuumos cellulit kezelő készülék!

cellulift_cellulit_eltunteto_gepkicsi.jpg

40 éves kor felett bele kell törődni a ráncokba és az öregedésbe? - Szűcs Kata újságíró 1,5 hónapos tesztje

Ráncfelvarrás otthon! Nem csak arcon használható!

Az Igazinő magazin újságírója, Szűcs Kata, vállalta, hogy két hónapon át tesztelte FaceTight Rádiófrekvenciás készülékünket, és őszinte, hiteles véleményt ír a tapasztalatairól.

A nők küzdelme az öregedéssel évezredes múltra tekint vissza. Már Kleopátra szépségtippjei is ismertek voltak. A mai napig emlegetjük, sőt, néha használjuk is szőrtelenítő ötleteit, smink technikáit és öregedés elleni praktikáit, amikkel fiatalságát próbálta megőrizni. Szóval úgy tűnik, mi, nők sosem tudtunk igazán megbarátkozni a ráncainkkal.

Ez pedig napjainkban sem változott. Sőt, talán nem is volt még olyan korszaka az emberiségnek, ami ennyire a szépségre, akár a hamis szépségre fókuszált volna. Hiszen hogyan érezhetné jól magát egy nő a bőrében, amikor mindenhol a tökéletes arcú fiatal lányok mosolyognak vissza rá? Vagyis olyan nők, akik ilyen tökéletes, fiatal lányoknak látszanak a filterektől és a mesteri sminkektől.

Bármennyire is szeretnénk, nem tudjuk magunkat teljesen függetleníteni ettől. De mit tehet egy átlagos nő azért, hogy kicsit becsapja az éveket? A plasztikai beavatkozások ugyan hatásosak, de nagyon óvatosan kell bánni velük, mert könnyen visszásan sülhet el a dolog. Áraik pedig horrorisztikusak és nyilván a beavatkozások ideje és a felépülés is sokat kivesz az ember életéből. Nekem most lehetőségem volt kipróbálni a DermaGene FaceTight mátrix Rádiófrekvenciás Arcfiatalító és Ránckezelő Készüléket, ami azt ígéri, hogy egy egyszerű otthoni megoldást nyújt erre. Hát lássuk… Vajon ki lesz  jobb az otthoni ránctalanításban, Kleopátra vagy én?

Mi ez és mit tud?

Az otthoni kezelésekhez mindig egy kicsit kétkedve állok, mert úgy gondolom, nehéz szakember felügyelete és milliós gépek nélkül valódi hatást elérni. Sok esetben az ígért eredményeknek csak a töredéke valósul meg. Úgyhogy lelkesen, de azért fenntartásokkal kezdtem bele a ránctalanító kezelésbe. A kezelésről annyit kell tudni, hogy heti egy alkalommal 15 percen keresztül kell végezni - ha időm engedte, akkor csináltam két kört is. A kezelés megkezdése előtt meg kell tisztítani az arcunkat és bekenni valamilyen szérummal. Én a számomra már jól bevált retinol D3 szérumát használtam, majd erre vittem fel 1-2 mm vastagon a dobozban található ultrahangos zselét.

rf_dg_uh_gel_1200x1200.jpg

Hogyan kell használni?

A kezelés nagyon egyszerű, addig kell egy ponton tartani a gépet, amíg nem kezd el rezegni, aztán lehet tovább haladni. Egy felületet egymás után háromszor kell kezelni. Nem kell hozzá se orvosi diploma, se extra kézügyesség. Több fokozatban is lehet használni, nyilván minél erőssebbre állítod, annál intenzívebb hatást fejt ki. Én felcsavartam maximumra, mert semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztaltam. A gép meleg, de nem forró, nem éget. Az eljárás tulajdonképpen a kollagéntermelést serkenti, ettől lesz fiatalosabb az arcbőrünk. Amint befejeztem a kezelést, letörlöm a maradék zselét az arcomról. Én pluszban még egy kozmetikussal kikevertetett kollagén tartalmú krémmel is bekentem az arcomat zárásképpen. Biztos, ami tuti, szeretnék minél feszesebb arcbőrt.

Személyes tippek

Apropó arcbőr… Már az első kezelésnél azon gondolkodtam: hova lehetne még használni a gépet, ami nem az arcbőröm? Így jött az ötlet, hogy kipróbálom a kézfejemen és a térdemen is! Tudjátok, ezek azok a felületek, amikkel a legkevesebb ránctalanító termék és kezelés foglalkozik, pedig 40 feletti nőként pontosan tudjuk, mennyire árulkodó tud lenni egy ráncosodó kézfej, és mennyire le tudja rombolni a képet egy csinos szoknya mellé, ha a térdeden lötyög a bőr… Így hát kipróbáltam ezeken a területeken is, és már az első alkalom nagyon hatásos volt! Később beszámolok róla, ezekkel hogy állok!

Na, de a lényeg! Milyen változásokat tapasztaltam az arcomon?

Szerencsésnek tarthatom magamat, mert ahhoz képest, hogy 43 éves múltam, nincs nagyon sok ráncom. Azért így is vannak kritikus területek, és az egész bőröm állaga  kezd megváltozni az idő múlásával. A két szemem között volt például egy nagyon erős és mély mimikai ráncom, ami már évek óta nagyon kiakasztott, mert sokkal látványosabb, mint a többi. Ez a ránc is rengeteget halványodott, pedig csak másfél hónapja csinálom rendszeresen a kezelést. Összességében azt tapasztaltam, hogy a legfeltűnőbb ráncaim halványabbak lettek, de talán nem is ez a legfeltűnőbb eredmény. Valahogy azt érzem és úgy is látom, hogy az egész bőröm sokkal frissebb és feszesebb lett. Ez pedig az általános megjelenésemen és a közérzetemen is sokat javított.

igazino_rf_elotte_utana.png

Nem tudom, hogy meddig lehet még elodázni, hogy az idő múlásának nyomai visszafordíthatatlanul megjelenjenek az arcomon, de az biztos, hogy DermaGene FaceTight Rádiófrekvenciás Arcfiatalító és Ránckezelő Készülék egy nagyon jó fegyver a kezemben ahhoz, hogy még évekig távol tartsam magamtól a ráncos öregasszony képét a tükörben. Na ezt kapd ki, Kleopátra, itt vagyok szorosan a nyomodban, ha szépségápolásról van szó! ;) 

Szűcs Kata. újságíró

Érdekel az otthoni rádiófrekvenciás készülék!

Melyik otthoni alakformáló készüléket válaszd?

Cellulift5in1 vs Bodytight4in1

Mindenkinek ismerős lehet az az érzés, amikor viszontlátja magát a tükörben kedvenc rövidnadrágjában vagy fürdőruhájában, és nem elégedett a látvánnyal. Legyen szó narancsbőrről, rugalmasságát vesztett, megereszkedett bőrről, egyenetlen bőrtextúráról, sokat tud rontani az önbizalmon, ha úgy érezed takargatnod kell a tested. Szerencsére a legtöbb ilyen tényező ellen tudsz is tenni. Az egészséges táplálkozás és a mozgás mindennek az alapján fogja jelenteni, ez elkerülhetetlen, de mindenkinél más-más mértékben tud segíteni. A narancsbőr például sokszor genetikai hajlamnak köszönhetően alakul ki, de sok más tényező, például szülés is meg tudja változtatni a testedet.Az 1930-as években kezdték el bevezetni a kozmetikai eljárásoknál az elektromos áram alkalmazását, a gyógyászati eljárásokban elért sikereinek köszönhetően. Mára az elektro-kozmetikai eljárások fénykorukat élik, bármilyen problémára találni megfelelő kezelést. Az alábbi cikkben két alakformáló készüléket hasonlítunk össze, az egyiknek az alapja az elektromos izomstimuláció, másiknak pedig a vákuum.

Habár a két készülék sok szempontból hasonló mégis lényeges különbségek vannak köztük. Ennek ellenére sokszor felmerül a kérdés „Melyiket válasszam?” cikkünkben erre a kérdésre próbálunk választ adni, hogy segítsünk Neked eldönteni melyik a LEGJOBB választás számodra!

 BodyTight 4in1 vs. Cellulift 5in1 összehasonlító táblázat

kepernyokep_2023-06-28_151029.png

A két testkezelő közötti fő különbség az alkalmazott technológiában rejlik. A Cellulift5in1 készülék alapja a vákuum technológia, amely kifejezetten a combon és a fenéken megjelent narancsbőr kezelésére alkalmas. A BodyTight4in1 EMS azaz elektromos izomstimulációs technológiával működik, melynek köszönhetően edzi a kötőszövetet, stimulálja a kollagén termelést ezáltal feszesíti a bőrt, ezért első sorban megereszkedett bőrre ajánljuk.

Milyen problémákra ajánljuk a testkezelőket?

 

A DermaGene BodyTight4in1 a következőkre lehet megoldás számodra:

  • mérsékli a narancsbőrt,
  • serkenti a kollagén termelést,
  • -erősíti a kötőszöveted,
  • -csökkenti a petyhüdtséget,
  • -bejuttatja a hatóanyagokat és csökkenti a zsírsejtek méretét

Ez a csodálatos készülék 4 technológiát ötvöz, hogy ezekre a problémákra megoldást nyújtson:

  • EMS: Az elektromos izomstimuláció edzi a kötőszövetet, felgyorsítja a zsírégetést, stimulálja a kollagén rostokat, feszesít, anyagcserét gyorsít.
  • Infrahő: Az infrahő segíti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét, és a szövetek rugalmasságát, csökkenti a zsírsejtek méretét.
  • VIBRÁCIÓ – A vibráció speciális frekvencián: csökkenti a cellulitot, masszíroz, csökkenti a zsírsejtek méretét, segít az EMS és Infrahő mélyre jutásába.
  • MEZOTERÁPIA – A Mezoterápia bejuttatja az alkalmazott hatóanyagokat azzal, hogy elektroporációval eléri a sejtek megnyílását és a hatóanyagok sejtfalon belülre jutását.

A Cellulift5in1 egy igazi cellulitgyilkos és a vákuumon kívül több technológiát is bevet, hogy leszámoljon a narancsbőrrel és újra feszes legyen a combod és a feneked. És ha ez nem lenne elég ezen kívül ezekben lehet segítség számodra:

- erősíti a kötőszöveted,

-serkenti a keringést ezáltal csökkenti a nyirokpangást,

-segít a méregtelenítésben,

-fokozza a kollagén termelést,

-csökkenti a gödrécskéket, megszünteti a kötegelődést.

A Cellulift5in1 ahogy a neve is tükrözi 5 fantasztikus technológiával bír, hogy segítsen a feszes combod és feneked elérésében:

  • Vákuum - Lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak.
  • Hőterápia - A hő hatására fokozódik a kollagéntermelés a bőrben, ennek hatására az teltebbé, feszesebbé válik, megerősödik a kötőszövet. Ezek mellett elősegíti az idegek megnyugtatását és csökkenti a nyomásérzetet.
  • Mágneses hullám terápia - A mágneses hullámterápia elősegíti a gyulladások csökkentését és felszívódását, valamint eltünteti a duzzanatokat és megszűnteti a fájdalomérzetet is. Folyamatos fáradtság érzet ellen is ideális megoldás, valamint segíti a fizikai felépülést. Erős cellulitkezelő hatással bír.
  • EMS -vagyis elektromos izomstimuláció segítségével izmaink ugyanolyan impulzusokat kapnak a kezelőfejből, mint mozgás során agyunktól. Ennek köszönhetően edzi a kötőszövetet, felgyorsítja a zsírégetést és az anyagcserét. További jótékony hatása, hogy stimulálja a kollagén rostokat, ezáltal feszesít.
  • Piros LED fény- a fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok és a zsírok. Vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást.

 

Melyik készüléket válasszam?

 

Az elsődleges kérdés az az, hogy tested mely részeit szeretnéd kezelni és mi a cél a kezelésekkel?

Voltál már vákuumos kezelésen?

Cellulift5in1 készüléket akkor javasoljuk, ha voltál már ilyen jellegű kezelésén és tudod milyen érzés lesz egy kezelés és milyen hatással van a bőrödre.  Amennyiben bizonytalan van ennek kapcsán várunk bemutatótermünkbe, ahol nem csak megmutatjuk, hanem ki is próbálhatod a gépet.

Amennyiben a combodon és annak környékén lévő narancsbőrt szeretnéd megszűntetni, és bírod a vákuum kezeléseket abban az esetben számodra a Cellulift készülék jelentheti a megoldást. Viszont, ha a karodon, esetleg a hasadon lévő petyhüdt, megereszkedett bőrt is kezelni szeretnéd ebben az esetlen a BodyTight-ot ajánljuk számodra hiszen azt bátran alkalmazhatod ezeken a területeken is.

Milyen a bőröd állapota?

Fontos, hogy ismerd bőröd állapotát mert ez a készülék választásnál fontos kérdés lehet. Ha bőröd kötőszövetei már nem olyan erősek és rugalmasak akkor nem ajánljuk a vákuum technológiát, mivel a bőröd már nem fogja bírni. Hosszútávon az EMS technológiát alkalmazó BodyTight testkezelő nyújt megoldást számodra, hogy erősítsd kötőszövetjeid és feszesebb legyen a bőröd. 

Abban az esetben, ha bőröd még rugalmasabb és a kötőszöveteid is bírják nyugodtan használd a combodon és a fenekeden a Cellulift készüléket, amely segít, hogy bátran hordhass rövidnadrágot akár 10 év múlva is! Ha évről-évre előveszed a SAJÁT Cellulift feszesítő géped akkor a kötőszöveted folyamatosan stimulálódik és erős, feszes és ellenálló marad, így az évek múlásával is egyre kevesebb narancsbőr tud megjelenni a kezelt területen. Egy évben egy-két (8-10 alkalom) kúra bőven elegendő, hogy bőröd ellenállóbb maradjon a cellulittal szemben, keringésed pedig megfelelő maradjon.

Vannak a kezelendő területen visszereid?

Fontos, hogy figyelembe vedd a készülék választásnál az ellenjavallatokat is. Mint minden testkezelőnél itt is vannak olyan tényezők, amelyek egyik-másik testkezelést kizárják. A két készüléknél vannak megegyező ellenjavallatok mint, hogy nem ajánlott a készülékek használata fém implantátumok felett, és azok környékén, a kezelni kívánt területen lévő bőrbetegség esetén. Azonban van olyan ellenjavallat a vákuumos kezelések esetén, amely miatt mégis inkább a másik készüléket javasoljuk ez pedig a visszeres, hajszáleres és értágulatokra hajlamos bőr mivel a vákuum ronthat ezek állapotán, ebben az esetben inkább a BodyTigh-t készüléket ajánljuk használatra.

Bármelyik készülékre is esik a választásod a megfelelő használat, és rendszeresség mellett mindkét készülékkel fantasztikus eredményeket lehet elérni hosszútávon.

Igazi Nő szépség rovatának újságírója, miután 2 hónapig tesztelte a Cellulift5in1 készüléket

Hogyan teheted hatásosabbá a kezeléseket?

Mindkét készüléknél szükség van egy bizonyos vezető közegre, amely segíti a készülék használatát és eredményességét. A mikroáramos kezelésekhez ultrahang gélt, a vákuumos kezelésekhez pedig olajat javaslunk.

A mikroáramos kezeléseknél ultrahang gél használatát ajánljuk, mivel így az elektromos impulzusok nem vesznek el, hanem a vezető gél által a megfelelő helyre jut. A készülékhez jár egy hatóanyagmentes ultrahang gél, azonban, ha szeretnénk fokozni a kezelés hatását végezhetjük hatóanyagos ultrahang géllel, ehhez ajánljuk DermaGene Kavitációs és Zsírbontó Ultrahang Gélt. A mezoterápiás technológiának köszönhetően a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, így segítenek növelni kozmetikumaid hatékonyságát. A kezelés céljától függően különböző kozmetikumokkal tudod kombinálni a testkezeléseket:

A kezelés során vidd fel a kívánt szérumot a kezelni kívánt területre, hagyd egy kicsit beszívódni, majd ezt követően vidd fel az ultrahang gélt és végezd el a kezelést.

A vákuumos kezeléseknél fontos, hogy a készüléket megfelelően és könnyen tudjuk alkalmazni és kellőképpen haladhasson a bőrön ultrahangos gél helyett olajat alkalmazz, azért is mert a gélek eldugíthatják a készüléket.

Bármilyen bőrbarát, természetes olajat használhatsz, ilyenek például: mandula olaj, avokádó olaj, kókusz olaj, vagy használhatod a kezelésekhez az olajos állagú PBSerum Testkezelő olajokat is amelyek közül tökéletes a PBSerum Smooth Out Power narancsbőr eltüntetésében, továbbá kiegészítheted a kezeléseket heti 3-4 alkalommal testradír használatával, amelyre megfelelő a Zanzibár testradírunk.

 A kezelések összehasonlítása 

A két kezelés között érzésben és használatban is különbségek vannak, így bemutatjuk röviden a készülék használatát.

A Cellulift5in1 készülék használata elsőre bonyolultnak tűnhet, de hamar rájössz mennyire egyszerű. Először is kend be a kezelni kívánt területet, az általad kiválasztott olajjal, majd helyezd a gépet a bőrödre és lentről felfelé mozgasd a készüléket, majd a kezelt terület végénél kicsit döntsd el oldalra a és válaszd el a bőrödtől. Figyelj rá, hogy mindig dinamikusan, folyamatos húzó mozdulattal kezelj, soha ne hagyd egyhelyben a terméket. Majd ezt a folyamatot ismételd kipirosodásig. Ez az idő az elején lehet kevesebb majd később akár 10-15 perc is. A bőröd a kezelések alatt folyamatosan hozzászokik a vákuum hatásához. Egy rövid oktató videó is segítségedre lesz benne:

Megnézem a Cellulift5in1 vákuumos cellulit kezelő készüléket

Az erős vákuum miatt az első kezelések lehetnek kellemetlennek, de semmiképp nem mondanánk őket kibírhatatlannak, a tested fokozatosan hozzá fog szokni a vákuum szívó erejéhez. A kipirosodás és lilulás természetes velejárója a kezelésnek.  Átlagosan két comb kezelése 20-30 percet vesz igénybe bár ez az első kezeléseknél lehet kevesebb is.

A BodyTight4in1 készülék használata szintén ilyen egyszerű, ha használsz bármilyen szérumot azzal kend be a kezelni kívánt területet, majd várj amíg felszívódik kicsit. Ezután alkalmazzuk az ultrahang gélt, és kezdjük el a készülékkel körkörösen mozgatva haladni, lábakon és karon lentről felfelé, hason pedig kívülről befelé érdemes haladni a nyirokcsomók felé ezzel is segítve a méregtelenítést és a salakanyagok kiürítését. Ha szükség lenne a közben további gélre akkor pótold.  De ehhez is találsz egy rövid oktató anyagot:

Megnézem a Bodytight4in1 mikroáramos feszesítő készüléket

Az EMS miatt a kezelés közben apró, csipkedő érzést tapasztalhatsz, de korántsem fájdalmas, illetve az infrahő miatt egy kis meleget.  Egy kezelés területenként itt sem tart tovább 15-20 percnél.  

Reméljük cikkünk végére minden kérdésedre választ kaptál és sikerült döntened melyik testkezelő alkalmas számodra! Bármilyen további kérdésed lenne keress minket bizalommal!

 

Sokan nem is tudják, miről maradnak le egy otthoni IPL szőrtelenítő nélkül - személyes vélemény a végleges szőrtelenítésről - Dóczy Júlia újságíró 3 hónapos tesztje (3. rész)

julia_doczy_mc_hungary_2.jpgJulcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a Light 3in1 otthoni végleges szőrtelenítő IPL gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a harmadik cikket a 3 hónap tesztelés után!

Már három hónap is eltelt, mióta először a kezembe vettem a Derma Gene Light 3in1 IPL gépet, és még mindig pont ugyanannyira imádom, mint az első pillanatban. Ez nyilván annak is köszönhető, hogy a hatása egyre látványosabb, és ha minden jól megy, nyáron talán már nem is kell aggódnom a strandidőszakban a szőrtelenítésen.

Pont a legjobbkor csinálom az otthoni IPL-es szőrtelenítéseket, így ugyanis nyárra már majdnem kész leszek az egyéves kezelési tervemmel. Tehát ha minden jól megy, egy-egy ismétlő villantás kivételével majdhogynem hátradőlhetek, hogy élvezzem a gép eredményeit. Bár a szépségkütyüt a nyári hónapokban is lehet használni, a sok napsütés miatt jó pár alapszabályt be kell tartani, így talán picit körülményesebb, ha ilyenkor kezd neki az ember.

Várva várt eredmények

Ahogy a korábbi blogposztokban már írtam erről: a karomon, a lábamon és a hónalj területén végzem a szőrtelenítést. Ezek közül a legnagyobb változást a lábamnál értem el, ahol most már csak foltokban jelennek meg kóbor szálak, illetve itt és a karomon is észrevettem, hogy sokkal lassabban nő a szőr. A hónalj területét később kezdtem el kezelni, de már itt is vannak látható jelei a változásnak (például apróbb kikopott foltok), úgyhogy bizakodó vagyok e-téren is. 

Tudományos háttér

Egy kisebb nehézséget tudok említeni ebben a jelenlegi időszakban, hogy bár még teljesen nem tűnt el a szőr, de már így is nagyon boldog vagyok a lábamon és a karomon az eredménnyel, ezért a szőrtelenítést a rendszeresebb 2 hétről elkezdtem kitolni 3-4 hétre. Szerencsére egy kis utánajárás után kiderült, hogy nem vagyok egyedül ezzel, sőt, a szakértők szerint az első két hónap után az ismétlő kezeléseket elég már csak havonta végezni.

A havi egy kezelést viszont még egy évig nem szabad abbahagyni, mondom is, hogy miért fontos ez! A szőrszálak három fázison mennek keresztül: egy aktív növekedési fázis (ilyenkor kezelhetőek az IPL géppel), egy degradációs fázis (a szőr ezekben a napokban abbahagyja a növekedést), és egy pihenő fázis (amely több hónapon keresztül is eltarthat, ilyenkor hullik ki a szőr és nő helyette másik). Sajnos az utóbbi két fázisban a szőrszál nem kezelhető. Ráadásul a szálak nem egyszerre vannak ugyanabban az állapotban - szőrzetünk csupán 20-30%-a jut el egyidőben a növekedési fázisba-, így az ismétlődő kezelések rendkívül fontosak a hosszú távú hatás érdekében.

Amit a legjobban imádok benne

Már most sem kell naponta borotválnom, vagy várni arra, hogy mikor nő meg annyira a szőr, hogy gyantázható vagy epilálható legyen. A bőröm is nagyon szép, amióta kezelem, nincsenek begyulladt szőrtüszők sem– az IPL egyik előnye ugyebár, hogy a bőrrel is csodát tesz. Ráadásul mostanában a kedvenc sorozatom közben szoktam szőrteleníteni, könnyű, gyors, egyszerű, fájdalommentes – szerintem a legjobb módszer, amit valaha kipróbáltam. És azt ígérik, hogy az egy-másfél éves kezelést követően akár 5-7 évig tartó szőrmentességet érhetünk el. Szerintem ez mindent megér!

Dóczy Júlia, Újságíró

 

img_5073.jpg

Megnézem a DermaGene Light 3in1 Végleges Szőrtelenítő Készüléket!

 

Ráncfeltöltése otthon: Személyes vélemény a FaceTight Mátrix Rádiófrekvenciáról – Galló Lídia 2 hónapos tesztje

Lídia sminkes, fodrász és szépségtanácsadó. Vállalta, hogy 2 hónapig teszteli FaceTight Rádiófrekvenciás arcfiatalító és ránckezelő készülékünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a cikket a tapasztalataival.

Lassan egy éve nyílt lehetőségem megismerkedni a DermaGene több arc és testkezelő termékével, amiért nagyon hálás vagyok. Személyes kedvencemmé vált a DermaGene Facetight mátrix rádiófrekvenciás arcszépítő készüléke. Karácsonyra kaptam ezt a fantasztikus csoda arckezelő gépet, amit azóta rendszeresen használok és szívből ajánlok minden hölgy társamnak.

Miért ajánlom otthoni használatra a rádiófrekvenciát?

Szeretnék pár személyes tapasztalatot is megosztani veletek, a termék használatával és eredményességével kapcsolatban:

Ami a külsejét illeti szerintem nagyon szép és elegáns kiszerelésbe tették elérhetővé számunkra a készüléket, ajándékba is tökéletes meglepetés lehet magunknak vagy szeretteinknek. A csomag tartalmaz egy átalakítót is így külföldre is tudjuk vinni magunkkal egy utazás során.

arcfeszesito_keszulek_kicsi.jpeg

Én az esti arcápolási rutinomba tudtam kényelmesen beilleszteni ezt a szuper arcfiatalító arckezelést.

A használata nagyon egyszerűen elsajátítható, nem fájdalmas, kellemes érzést nyújt.

Első használat előtt feltöltöttem és utána tükör előtt vagy akár a ház bármely területén tudtam intézkedni közbe és mozgatni vezeték nélkül is a készüléket.

Alapos arctisztítás, és a hialuronos vezetőgél (DermaGene Hialuronsavas Vezető Gél) felvitele után kezdődhet a kezelés. Három fokozatot lehet állítani egy enyhébb, közepes és erősebb fokozatot. Én először a legalacsonyabb fokozatot használtam, ezt is ajánlják a használati utasításban. Háromszor szoktam végig menni az arcom egész területén, lentről felfele majd belülről kifele haladva, ez az anti-aging kezeléseknél nagyon fontos.

Ahogy haladtam a kezelésekkel növeltem az erősségi szintet, mostanra a készüléket a legmagasabb fokozaton szerettem meg a legjobban alkalmazni az arcomon. A szem körüli részre továbbra is a legalacsonyabb fokozatot használom, illetve erre a területre a DermaGene EyeLifter 4in1 készüléket szoktam még bevetni a hatékonyság fokozása érdekében. Nekem nagyon kellemes érzés, ahogy használat közben picit masszírozza, bizsergeti, felmelegíti a bőrömet. Mikor időm engedi, szeretem a nyak és dekoltázs területén is végig vezetni a készüléket.

Tapasztalataim a kúra után:

Én már végig csináltam egy kúrát, ami során 2 hónapon keresztül 1 vagy 2 hetente egy alkalommal végeztem el a kezelést. A kezelés maga körülbelül 20-30 percet vehet igénybe az arcápolással együtt. Első használatánál először kipirultabbá vált az arcbőröm, majd később hozzászokott a rádiófrekvenciához. A kezelés során hő éri a bőrt, így ez teljesen normális reakció. Már első használat után szerintem látványosan feltöltődött, hidratáltabbá is vállt. Nekem az esti arcápolás részeként vált be a kezelés, így pihentetni tudjuk az arcunkat és nem éri napfény sem. A rádiófrekvenciás kezeléseket követően ugyanis fontos, hogy pár napig extrán figyeljünk a megfelelő fényvédelemre. Másnap reggelre minden használat után egyre szebbnek láttam és látom az arcbőrömet. Az én bőrtípusom egyébként kombinált: tág pórusok, olajosodó vagy szárazabb bőr felület jellemzi.

A kezeléseket az elvégzett kúra után is folytatom, 2-3 hetente egy kezelést építettem be a jelenlegi rutinomba.

A FaceTight Rádiófrekvenciás készüléket alkalmazva jobban oda figyeltem a megfelelő folyadék bevitelre és kollagén, Hialuron, valamint vitaminok fogyasztására is. Azt vettem észre, hogy a bőröm kisimultabb, hidratáltabb, feszesebb, a pórusok összébb húzódtak, a homlok területét szépen lemattítja, így tökéletes bőr alapot tud nyújtani akár egy szép smink elkészítéséhez is.

Az eredmények egy kezelés után is látványosak:

gallo_lidia_before_after_1.jpg

 

Galló Lídia, sminkes, szépségtanácsadó

 

Érdekel az otthoni Rádiófrekvenciás Készülék!

 

Lídia tapasztalatait, egy kezelést és az azonnali látványos változást videóban is megnézhetitek:

 

„Hatékony és fájdalommentes!” – személyes vélemény a végleges szőrtelenítésről - Dóczy Júlia újságíró 3 hónapos tesztje (2. rész)

julia_doczy_mc_hungary_2.jpgJulcsi szépségipari újságíró, több híres női magazinnak is rendszeresen ír. Vállalta, hogy 3 hónapig teszteli a Light 3in1 otthoni végleges szőrtelenítő IPL gépünket és őszinte, hiteles véleményt ír. Lássuk a második cikket, az első tapasztalatokkal. 

Még csak másfél hónap telt el, azaz három kezelésen vagyok túl a Derma Gene Light 3in1 IPL szőrtelenítővel, de az eredménnyel maximálisan meg vagyok elégedve.

Már most is többet hozott ez a készülék, mint amire számítottam. Nagyon egyszerű kezelni, pikk-pakk kész vagyok vele, a nap bármilyen szakaszában beilleszthetem és még hatékonynak is bizonyul. Kell ennél több?

Amit jó tudni

Végleges szőrtelenítésként korábban lézert és más itthoni IPL gépet is próbáltam, de a lézer amennyire hatásos, annyira fájdalmas – és abból is kell ám jó pár kezelés-, a másik típusú itthoni IPL pedig nem volt túl eredményes. Utóbbit mi sem bizonyítja jobban, mint maga a DermaGene gép. Bár még csak háromszor kezeltem magam, a lábamon már nagyobb foltokban nem nő szőr, bár biztos kicsit megalapozta a helyzetet a korábbi kezelés, de most végre látványos is a változás. Persze versenyelőnyben van azokkal a területekkel szemben, ahol előtte nem használtam IPL-t (például a hónaljamnál vagy a karomnál). Itt-ott már itt is vannak halvány foltok, de ide azért még több kezelés kell majd a látványos eredményhez. Bár a Derma Gene Light 3in1 IPL papíron is kitűnt a többi szőrtelenítő közül, már ezzel a pár kezeléssel is bebizonyította, hogy mit tud és mire lehet számítani.

dermagene_ipl_1.JPG

Az IPL szőrtelenítés menete

Ahogy az első blogposztomban is írtam, szerencsére számomra a kezelés egyáltalán nem fájdalmas - pláne, ha bekapcsolom a hűtés funkciót-, maximum néha kicsit kellemetlen és ez azóta sincs másképp. Másfél nappal korábban szoktam borotválkozni, így pont akkorára nőnek meg a szőrszálak, hogy a fény elérjen a szőrtüszőbe és meggátolja a növekedésüket. Szerintem ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogy mennyi idő kell hozzá, a hivatalos egyébként 1-3 mm között van, nálam ehhez másfél napra van szükség. Arra érdemes figyelni, hogy ha már erős perzselt szagot érzünk, akkor túl hosszúra hagytuk a szőrt, ilyenkor irány újra a fürdő és a borotva és kezdjük elölről a folyamatot.

A kezelés alatt nem szabad gyantázni vagy epilálni, de ha minden jól megy én nyárra már csak havonta, másfél havonta egyszer szeretném elővenni a borotvát és a gépet is.

A lábamon a folyamatos villanásos programot szoktam választani, így sokkal könnyebben, gyorsabban végzek a területtel, máshol azonban óvatosabb vagyok, mert elég sok az anyajegyem, így biztonságosabbnak érzem, ha én magam villantok, amikor jó helyen van az eszköz. Szerencsére a fény a szememet egyáltalán nem zavarja, de villanáskor mindig el is fordulok.

Egy kis énidő

A kezeléseket körülbelül kéthetente, esténként szeretem beiktatni, utána egy bőrnyugtató, shea vajas testápolóval vagy épp cicakrémmel kenem be az érintett területeket, így kipirosodásnak nyoma sincs. Sőt, ilyenkor végigcsinálok egy hosszabb szépségrutint is, amiben megadok az arcomnak és a testemnek is minden olyan bőrtápláló, hidratáló, kényeztető összetevőt, amire épp szüksége van. Szerintem nagyon fontos az énidő, szüksége van rá a testünknek és a lelkünknek is - még akkor is, ha néha nehéz rá időt szakítani. És ha már az időről beszélünk, az egyik legjobb dolog ebben a végleges szőrtelenítésben, hogy nem kell előre időpontot foglalnom, beilleszteni a rohanó napjaimba, hiszen akkor végzem el a kezelést, amikor épp belefér, akár este 10-kor is. Ez hihetetlen nagy előny számomra, hiszen eléggé rohanós életet élek.

Dóczy Júlia, Újságíró

Elolvasom a harmadik részt: Sokan nem is tudják, miről maradnak le egy otthoni IPL szőrtelenítő nélkül 

Megnézem a DermaGene Light 3in1 Készüléket!

img_5073.jpg

Címkék: teszt
süti beállítások módosítása