Hogyan használd? - DEESS IPL Szőrtelenítő Készülék

Ahhoz, hogy igazán látványos eredményeket érjünk el, legyen szó bármilyen kezelésről is, fontos, hogy betartsuk a helyes kezelési protokollt. Ebben a rövid cikkben összeszedtük, hogyan használd leghatékonyabban az új DEESS készülékeinket.

SZŐRTELENÍTÉS

Kezelés előtt 24 órával borotváld le a kezelni kívánt területet, hogy ne legyen túl hosszú a szőr. A túl hosszú szőr esetében az energia elveszik a felszínen és a kezelés hatástalan lesz.  Egy kezeléssorozat 12 hétig tart, ezalatt az idő alatt heti rendszerességgel kell használnod a készüléket, hogy minden szőrszálat biztosan lekezelj. A 12 hét eltelte után, hogy fenntartsd az eredményeket, érdemes havi egy kezelést végezned. 

BŐRMEGÚJÍTÁS

Durva bőr és durva pórusok esetén nyugodtan kezelj heti rendszerességgel, ha a bőröd általános karbantartása vagy a bőrfiatalítás a célod, 2-3 hetente ismételd a kezelést. Egy kúra 6-10 kezelésből áll, két kúra között tartsunk minimum 2 hónap szünetet.

AKNE KEZELÉS

Instabil, gyulladásos időszakban használd a készüléket nyugodtan 2-3 naponta, nyugodtabb időszakokban heti egy kezelés elegendő. 

FONTOS, hogy bármelyik kezelési módot alkalmazod, használat előtt 24 órával végezz próbavillantást, hogy meggyőződj róla, hogy számodra nincsenek mellékhatásai a villanófényes technológiának! A kezelést követően pedig figyelj a fokozott fényvédelemre, főleg arcod esetében, hogy elkerüld a hiperpigmentációt. Alkalmazz minimum 30 SPF fényvédelemet adó fényvédőt!

Tekintsd meg a DEESS hivatalos bemutatóvideóját a GP590-es készülékről, ami bemutatja a készülék alkamazását:

 

Címkék: Használat