FaceTight VS. MagicLift

Hoztunk Nektek egy szuper hasznos cikket, arról, hogy mi is a különbség a DermaGene FaceTight mátrix RF és a DermaGene Magiclift 4in1 készülék között. Sokakban merül fel a kérdés, hogy melyik lehet a számára megfelelő technológia, illetve készülék. Budapesti bemutatótermünkben ezekre a bizonytalanságokra könnyedén és gyorsan tudunk Nektek választ és megoldást nyújtani. Ellenben azokra is gondolunk, akik időhiány vagy a távolság miatt nem tudnak ellátogatni hozzánk tanácsadásra.

Kinek javasoljuk a készülékek használatát?

A készülékek között a legnagyobb különbség, hogy milyen korosztálynak javasoljuk a használatát. A FaceTight RF készüléket kifejezetten ajánljuk az érettebb bőr kezelésére, a mélyebb ráncok halványítására, illetve a tág makacsabb pórusok kezelésére. Inkább a 35 év felettiek bőrére ajánljuk.

Ellenben, a Magiclift 4in1 készülék az öregedés látható jeleinek megelőzésére, valamint az első halványabb ráncok kezelésére nyújt megfelelő megoldást. Elsősorban a 25+ korosztálynak javasoljuk, akik most találkoznak először az anti-aging fogalmával.

thermage_vs_magiclift.png

Milyen technológiákat alkalmaznak a készülékek?

A készülékek közötti legfőbb különbség a komplexitás. A FaceTight rádiófrekvencián kívül nem alkalmaz más technológiát, viszont a Magiclift 4in1 nevéből adódóan is látszik, hogy négy technológia rejlik benne.

DermaGene MagicLift 4in1 

  • A mikroáram (EMS) segít a bőr rugalmasságát megtartani, illetve visszanyerni, javítja a mikrocirkulációt, azaz megnő a sejtek átjárhatósága és oxigénellátása is. A kollagén termelést is serkenti, így a friss kollagén hozzájárul a feszesebb, rugalmasabb, összességében szebb bőrképhez és jobb bőrminőséghez. A mikroáramok beindítják az arcizmok kontrakcióját és relaxációját. Ez a fajta izommunka segít feszesíteni az arcot és elősegíti a kontúrok javulását. Az izmok stimulálása segít csökkenteni a ráncokat és finom vonalakat, különösen a homlokon, a szemkörnyéken és az ajkak körül.
  • A rádiófrekvencia összehúzza a pórusokat, a hő által okozott sérülésekkel stimulálja a kollagén termelést, ezzel serkentve azt, illetve tömörebb, egységesebb bőrt eredményez.
  • Az infra LED természetes fény behatol a bőrbe, ahol aktiválja a fényelnyelő sejteket, ezáltal vitalizálja azokat, javítja a keringést és az oxigénellátást. Energetizáltabb és fiatalosabb megjelenést biztosít, elősegíti a rádiófrekvencia és az EMS technológiák eredményességét.
  • A vibráció átmasszírozza a kezelt területet, ezzel a kellemes érzet mellett biztosítja az anyagok mélyebb felszívódását, valamint a sejtek stimulációját. A mikromasszázs a kényeztető érzés mellett, aktiválja a sejteket, fokozza működésüket, valamint a keringést is gyorsítja, amelynek rengeteg jótékony hatása van.

magiclift-skin-tonining-face-rejuvenating-device-1.jpg

 

Érdekel a DermaGene Magiclift 4in1 készülék

DermaGene FaceTight mátrix Rádiófrekvencia

A mátrix rádiófrekvencia a rádiófrekvencia egy különleges fajtája, a frakcionáltrádiófrekvenciát takarja. A különlegessége, hogy rendkívül mélyen, ugyanakkor nagyon sűrűn hat a rengeteg elektródának köszönhetően (a frakciók). A DermaGene FaceTight készülék 144 db mátrix RF elektródával rendelkezik a hagyományos 2, 3, vagy 4 elektródához képest. A rengeteg elektróda energiát közvetít a bőrbe mely hőhatást vált ki a szövetek ellenállása miatt. A hőhatás miatt a kollagén rostok összehúzódnak, tömörödnek és a szervezet extra kollagént kezd termelni. Ezen felül rengeteg egyéb pozitív folyamat indul el a bőrben: a rádiófrekvenciás hőenergia összehúzza a pórusokat, csökkenti a gyulladásokat és a faggyútermelést és csökkenti a petyhüdtséget.

rf_dg_uh_gel_1200x1200.jpg

 

Érdekel a DermaGene FaceTight készülék

A készülékek alkalmazása

A készülékekben a technológiai különbségek miatt a kezelési idő és sűrűség is eltérő. A DermaGene FaceTight RF készülék a készülékben található frakcionált rádiófrekvenciának köszönhetően szalon minőségű kezeléssel ér fel, így lassabban és precízebben tudjuk kezelni bőrünket, ezért két hetente szabad alkalmazni. Egy kezelés nagyjából 30-40 percet vesz igénybe, hiszen az arcon pontozó mozdulatokkal haladunk végig, belülről kifele. Az első pár kezelés alkalmával érdemes a legalacsonyabb fokozaton használni a készüléket, hiszen hozzá kell szoktatni a bőrt, valamint a kötőszöveteket a technológiához. Fontos, hogy a kezelés végére kipirosodást kell tapasztalni, hiszen ez a reakció teljesen természetes, ez alapján látjuk, hogy szervezetünk érzékelte és reagált a kezelésre.

 

A DermaGene Magiclift 4in1 készülékben a kombinált technológiáknak köszönhetően több kezelést tudunk otthonunkban kényelmesen elvégezni, ellenben nem olyan erős készülék, hogy az érettebb bőrt is profi szinten kezelje. Alkalmazni heti 1-3 alkalommal szabad, ez függ a beállított erősségtől és módtól is. A kezelés nagyjából 20-30 percet vesz igénybe, alkalmazható pontozó technika, de húzó mozdulatokkal is végig kezelhetjük az arc területeit. Fontos, hogy kiporosodásig alkalmazzuk a készüléket, hiszen ez a reakció mutatja, hogy tényleg hat a kezelés.

 Mind a két készülék esetében nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű ultrahanggélt használjunk, nagyjából 2 borsónyi egy tenyérnyi területre (bőr hidratáltságtól függően eltérhet a felszívódás miatt) hiszen ez a közvetítő anyag bőrünk és a készülék között. Amennyiben ez nem megfelelő mennyiség a technológia nem fogja tudni megfelelően kifejteni hatását, így az eredményességet is elkerüljük. A rádiófrekvencia esetében ez extrán fontos lépés, hiszen enélkül túl melegnek érezhetjük a kezelőfejet, amivel megsérthetjük a bőr felső rétegét.

Reméljük segítettünk a döntés meghozatalában és sikerül egy tökéletesen megfelelő készülék mellett letenni a voksot. Ne felejtsd, hogy magadba és a bőröd egészségébe fektetni a legjobb. be smart be sexy