Hogyan használd? - DermaGene FaceLift Mini Arclifting Gép

Éles, feszes, szép állvonallra vágysz? A FaceLift Mini Arcfeszesítő készülékkel ez könnyebb, mint eddig hitted!DermaGene FaceLift Mini készülékünk EMS technológiával segít bőröd rugalmasságának növelésében, a kötőszövetek erősítésében és a bőrképed javításában. Lássuk hogyan tudsz HATÉKONYAN kezelni lifting készülékünkkel:

Milyen gyakorisággal ajánljuk bőrfeszesítő készülékünkkel a bőrfiatalító kezeléseket?

  • 20 és 30 év között az arc üdeségének megőrzéséért, a V vonal élesítéséért, a szem körüli bőr felfrissítésére és a ráncok, petyhüdtség megelőzésére heti 1-2 alkalommal 10-15 percet 4 héten keresztül, majd két hetente egy fenntartó kezelést

  • 30 és 40 év között a petyhüdtség és kontúrromlás megelőzésére és csökkentésére, tónusosság növelésre, energizálásra, ödéma és karikák csökkentésére heti 2-3 alkalommal 15-20 percet 6 héten keresztül, majd heti egy alkalommal

  • 40  felett az arckontúrok visszanyerésére, a bőr liftingelésére, az üdébb és egészségesebb, élénkebb bőrképért, a nazolabiális redő csökkentésére heti 3-4 alkalommal 15-20 percet 8 héten keresztül, majd rendszeresen hetente 2 alkalommal 20 percet

 dermagene-facelift-arclifting-mikroarammal-ems-1d.jpg

Hogyan végezz el helyesen egy lifting kezelést?

 Minden kezelés előtt fontos a bőr megfelelő tisztítása. Alaposan távolítsd el a sminkedet, és mosd meg a bőrödet kedvenc arcelmosóddal, hogy minden szennyeződést eltávolíts. FaceLift Mini készülék az izomstimulációnak köszönhetően képes a hatóanyagokat mélyebbre juttatni, így érdemes hatékonyságfokozásképpen magas hatóanyagtartalmú szérumot felvinni a kezelés előtt. Ahhoz, hogy a mikroáram megfelelően tudja stimulálni az izmokat szükséges a kezeléshez ultrahangos vezető gél használata. Ezt 2-3mm vastagon kell felvinni a kezelni kívánt területre és szükség esetén pótolni. A feszesítő kezelések esetében fontos, hogy mindig lentről felfele és bentről kifele haladjunk!

Ha szeretnéd látni hogyan tudsz hatékonyan és jól kezelni mikroáramos arcfeszesítő készülékünkkel, nézd meg az alábbi videót:

Hogyan növeld az arcfeszesítő készülék hatékonyságát?

  • A kezelést követően kerüld az erős napsugárzás, szoláriumot. Érdemes magas faktorszámú fényvédőt használni!
  • A nyirokkeringés gyorsulása miatt fontos a kezelés napján a nagy mennyiségű vízfogyasztás!
  • Az EMS technológia elősegíti a kollagén és az elasztin termelését. A kollagén termelés gyorsítása miatt fontos magas dózisú C-vitamin fogyasztása (napi 1000 mg)!
  • Az EMS technológia segíti a hatóanyagok jobb felszívódását, ezért fontos, hogy a maximális eredményekért magas hatóanyagtartalmú, tiszta szérumokat használj!

DermaGene Face Lift Mini Arcfeszesítő Készülék

Hogy még jobban megkönnyítsük a készülék használatát, összegyűjtöttük neked a leggyakrabban feltett kérdéseket a DermaGene FaceLift Mini:

1. Milyen technológiát alkalmaz?

A DermaGene Facelift Mini készülék elektromos izomstimuláció segítségével feszesíti az arcbőrt. A mikroáramos kezelés az 1990-es években jelentek meg a piacon, majd igen hamar elterjedt. Népszerűsége érthető, hiszen non-invazív, nem igényel műtéti beavatkozást, azonban hatására a bőr látványosan fiatalabb lesz.

2. Hogyan feszesít a mikroáram?

A kor előrehaladtával, az izmaink egyre gyengülnek, csökken a tonizáltságuk, ami a bőr megereszkedéséhez vezet. Az EMS, azaz elektromos izomstimuláció, váltóáramú terápiát alkalmaz (0-400 mikroamper tartományban). A mikroáram jelei nagyon hasonlóak a természetes bioelektromos jelekhez, így az izmaink gyakorlatilag ugyanolyan jeleket, impulzusokat kapnak a kezelőfejből, mint agyunktól.  Az izmokat ért finom elektromos impulzusok összehúzódást és elernyedést váltanak ki, ritmusosan, mint egy edzés. Hatására a bőr sokkal rugalmasabb lesz, az izmok rövidülnek és tónusosabbak lesznek, ami a megereszkedés és a petyhüdtség csökkenéséhez vezet.

3. Fájdalmas a kezelés?

A kezelés nem jár fájdalommal. A kezelések alatt 5 intenzitás közül tudsz választani, egyéni preferencia kérdése, hogy melyiket alkalmazod. Mivel a mikroáram jelei nagyon hasonlóak a természetes bioelektromos jelekhez, a testben egy természetesen végbemenő jelenséghez, így a kezelés az érzékelés határán mozog. Enyhe, bizsergető érzést szoktak általában tapasztalni, különösen az arc azon területein, ahol vékonyabb a bőr, ilyen a szemkörnyék és a homlok, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy sokan semmit nem éreznek a kezelés alatt. 

4. Miért szükséges a vezető gél használata?

A vezető gél segítségével tud a mikroáram bejutni a bőrbe, így nagyon fontos, hogy a kezelt területen 2-3 mm vastagon folyamatosan legyen vezető gél.

5. Milyen esetekben nem használhatom a készüléket?

  • Ne használd a készüléket, ha terhes vagy, vagy az alábbiak közül bármelyik eset fennáll: fémimplantátum, pacemaker, szívbetegség, daganat, alacsony vagy magas vérnyomás, trombózis, epilepszia, diabétesz, szklerózis multiplex, műtét utáni lábadozás.
  • Ne használd a készüléket nyílt bőrsérüléseken, ekcémás vagy más bőrbetegséggel érintett területeken.
  • Ne használd a készüléket leégett vagy égési sérült bőrön.
  • Ne használd a készüléket erős vérzékenység esetén.
  • Ne használd a készüléket a szemgolyón vagy környékén és a száj környékén, ha fém implantátum található a fogakon/fogakban vagy fém fogszabályozót hordasz.

6. Mit csináljak a kezelés előtt és után, hogy növeljem a hatékonyságot?

A még látványosabb eredmény eléréséért nem csak kívülről, de belülről is meg tudod támogatni bőrödet. Ahhoz, hogy a feszes arcbőrt a lehető legkönnyebben elérd, fokoznod kell a C-vitamin, a cink és a kollagén beviteledet. Ehhez ajánljuk AURORA Kollagén Limonádé Italporunkat, amiben mindhárom szükséges hatóanyag megtalálható. 

Nézd meg how-to videónkat a készülék helyes használatáról:

Címkék: Használat