Hogyan használd? - DermaGene DeepPeel 4in1 Hidroabráziós Otthoni Arcpeeling Készülék

A DermaGene® legújabb, elegáns peeling készülékével egyszerre 4 technológiát tudhatsz magadénak, melyekkel egy komplett szalonkezelést kaphatsz otthonodban. 

MILYEN TECHNOLÓGIÁKKAL DOLGOZIK A DERMAGENE® DEEP PEEL 4IN1 OTTHONI ARCFIATALÍTÓ KÉSZÜLÉK?

1. Ultrahangos mélytisztítás

Az ultrahangos peeling vagy hidroabrázió már alapvető a modern nő eszköztárában. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a bőr felületére felvitt vékony vízréteget. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikró robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket, kíméletesen tisztítva a pórusokat. A kezelést követően az egész arc üdébbnek, frissebbnek és fiatalabbnak tűnik, az arcbőr rugalmassága megnő, a pórusok szemmel láthatóan kisebbek lesznek. Csak sprayzz termálvizet a bőrödre és haladj végig a DermaGene DeepPeel4in1-el.

2. Hatóanyagbevitel

Az EMS azaz elektromos izomstimuláció váltóáramú terápiát alkalmaz (0-400 mikroamper tartományban). Az izmok stimulálásával fokozzuk a keringést, több oxigén jut a sejtekbe, valamint a méreganyagok is gyorsabban távozhatnak. Segíti a hatóanyagoknak a mélyebb bőrrétegbe való eljutását, gyorsítja a felszívódást. A sejtek megfiatalodnak, megújulnak, a bőr egészségesebbé és élettelivé válik.

3. Anti-aging

A pulzáló ultrahang hullám stimulálja a bőr szöveteit, javítja a membránok áteresztő képességét, ezzel javítva a kollagén szöveteket. Továbbá csökkenti a ráncok mélységét, és a látható finom vonalakat. Feszesíti a bőrt, mely fiatalabb, egészségesebb kinézetet biztosít. Az ultrahang hullám meleget generál, mely segítségével javul a vérkeringés a kezelt területen. Nő az ATP termelés, a sejtek energia ellátottsága nő.

4. Hő

A hőnek számos kedvező hatása van a bőrre, mint a pórusok méretének csökkenése, a zsírosodás mérséklése a faggyútermelő mirigyek működésének szabályozásával és a gyulladások csökkenése. Bármelyik másik funkcióval kombinálható, így nem kell plusz időt fordítani a kezelés elvégzésére, mégis élvezhetjük a hő jótékony hatásait.

Ami pedig még jobb a DermaGene® otthoni peeling készülékénél, hogy a fenti technológiákat kombináltan is tudod használni, amivel még időt is spórolhatsz!

dermagene-deep-peel-otthoni-hidroabrazio-peeling-1a.jpg

Nézd meg a DermaGene DeepPeel 4in1 Hidroabráziós Készüléket!

Komplett szalon kezelés, amelyet egyetlen készüléktől megkaphatsz! A DermaGene® Deep Peel 4in1 Hidroabráziós Otthoni Arcpeeling Készülék bőröd karbantartása nem jelent majd többé problémát!

Miért tökéletes a modern nő számára a DermaGene® peelingező készüléke?

  1. Kíméletesen távolíthatod el az elhalt hámsejteket
  2. Csökkentheted pórusaid méretét
  3. Egyenletesebbé teheted bőrtextúrád
  4. Hatékonyan kezelheted vele zsíros bőrödet
  5. Rosaceás vagy érzékeny bőrödet is eredményesen és irritáció mentesen tisztíthatod
  6. Krémeid és szérumaid hatóanyagait igazán mélyre tudod juttatni vele
  7. Leredukálhatod a kozmetikusnál töltött órák számát

Komplett szalonkezelés otthonodban!

Nézd meg, hogyan használd ITT:

Címkék: Használat