Hogyan használd? - DermaGene FaceCleaner 4in1 Szónikus Arctisztító Készülék

Emeld arcápolási rutinod magasabb szintre egy kompakt szilikonos arctisztító készülékkel, amely többet tud, mint első ránézésre gondolnád!

ALAKÍTSD KI KOMPLETT LUXUS BŐRÁPOLÁSI RUTINOD A DERMAGENE SZÓNIKUS ARCISZTÍTÓJÁVAL!

4 kezelési módban használható a készülék, a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával állítható a 4 funkció, illetve a – és + jel segítségével a vibráció intenzitása. A készüléket minden nap lehet használni, így tökéletesen beépíthető a reggeli, és az esti rutinba is.

I. Sminkeltávolítás: Vattakorongos arctisztítás

A készülék, egy vattakorong és sminklemosó/micellás víz és ionos technológia segítségével eltávolítja a bőrödről a sminket, fényvédőt és arckrémeket.

II. Szilikon sörtés tisztítás

A szilikon anyag alkalmas bármilyen bőrtípusra és mindennapi használatra. Finom, körkörös mozdulatokkal pár perc alatt alaposan megtísztítja bőrödet, a masszázs funkció pedig serkenti a nyirokkeringést. Ajkakon, nyakon, dekoltázson, szemekhez közel is tudod alkalmazni. Mivel vízálló, tusolás közben vagy kádban is bátran használhatod.

  • Segíti a bőrt lélegezni.
  • Csökkenti az akne kialakulását.
  • Megtísztítja a pórusaidat

A vattakorongos és szilikon sörtés tisztítást kombinálva segít maradéktalan eltüntetni minden szennyeződés és krémet a bőrödről. A napi szinten használt sminket, krémeket és fényvédőt, nagyon nehéz egyetlen lemosóval tökéletesen eltávolítani. A dupla arctisztítás után üdébb, életteltelibb lesz a bőröd, krémjeid és szérumjaid pedig maximálisan ki tudják fejteni hatásukat.

dermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1c.jpg

III. Anti-aging: Hatóanyag bejuttatás és lifting

A Piros LED fény, hő, vibráció és EMS (mikroáram) kombinációjával hatékonyan feszesíti a bőrödet. Felgyorsítja bőröd mikrokeringését és növeli a sejtregenerációt, a tónusosabb és tömörebb bőr érdekében. Segíti a hatóanyagok mélyre jutását és megsokszorozza hatásukat. A megfelelő szérumokkal és rendszeres használattal hatékonyan segít bőröd fiatalságának megörzésében. Csak tegyél pár cseppet DermaGene High Tech Hialuron szérumunkból a bőrödre és masszírozd végig a 3-mas módban, érezni és látni fogod a hatást! A csomag a szérumot nem tartalmazza.

IV. Fényterápia

A LILA LED fény a sejtregeneráció gyorsítására és bőrtextúra egyenlítésére alkalmazható. Segíti a gyulladások csökkentését és energizál. Használd kedvenc szérumoddal, krémeddel kombinálva arcápolási rutinod végén.

HOGYAN HASZNÁLD A SZILIKONOS ARCTISZTÍTÓD?

A PROTOKOLL összeállítása rajtad és a rendelkezésre álló időn múlik. Lehetséges reggel csak a szilikonos tisztítás és este egy hosszabb rutin.

A készülék sokszínüsége lehetővé teszi, hogy saját magadnak alakíts ki egy egyedi, hatásos és számodra kényelmes rutint. Egy készülékkel 4 eljárást kapsz és egy komplett teljes arckezelést.

A tisztítás mindennap ajánlott, legalább naponta egyszer, esténként. Ezenfelül ajánlott hetente háromszor alkalmazni a hatóanyag bejuttatást és hetente egyszer a fényterápiát.

Tűnj ki környezetedből egészséges ragyogó, és üde arcbőröddel! Csökkentsd a fáradtság és öregedés jeleit, gátold meg az akné és tág pórusok kialakulását és élvezd a makulátlanul tiszta, pihepuha bőr érzését.

Ajánljuk hozzá a különleges high-tech DermaGene Hialuron Serum-ot, ami kis és nagy molekulájú hialuronsavval, koffeinnel és rózsavízzel, mély és tartós hidratálást nyújt és növeli az otthoni arckezeléseid eredményességét.Különleges vezető képességgel rendelkezik, ezért bejuttatja az EMS hullámokat a bőrbe és jól mködik együtt a modern technológiákkal. Egyszerre természetes és technológiabarát, élvezni fogod a használatát mert más lesz az eredmény és a kezelési élmény, mint bármilyen más átlagos szérummal.

Nézd meg, hogyan használd ITT:

 

DermaGene FaceCleaner 4in1 Szónikus Arctisztító Készülék!

Címkék: Használat