Melyik anti-aging készülék a számodra legmegfelelőbb választás?

A legszebb szó, amit nőnek mondani lehet….anti-aging. Szervezetünkben 25 év felett lecsökken a kollagén, valamint a hialuronsav termelődése, ennek okán megjelennek bőrünkön a finom ráncok, majd később a makacs barázdák. Szerencsére van lehetőség arra, hogy a lelkünk mellett a bőrünk fiatalságának éveit is kitoljuk a lehető leghosszabbra. Amennyiben időben elkezdünk tudatosan foglalkozni bőrünk állapotával akár 10 évvel is eltolhatjuk a szarkalábak megjelenését. Elhoztuk nektek azokat a DermaGene készülékeket, melyek remekül segítenek beindítani a kollagéntermelést, így tökéletes eszközök az anti- aging kezelések folyamán. Ebben a cikkben segítünk Neked, hogy a számodra legmegfelelőbb készüléket tudd kiválasztani.

img_2223_1.jpg

EyeLifter Szemkörnyékfeszesítő Készülék

Remek választás a szemkörnyék feszesítésére, a finom ráncok eltűntetésére, illetve frissíti, üdévé varázsolja a tekintetet. A benne található négy technológia egymással ötvözve szuper eredményeket nyújt márdermagene-eyelifter-at-home-eye-firming-device-2_1.jpg az első kezelés után. A rádiófrekvenciának köszönhetően rendszeres használat mellett felgyorsul a kollagéntermelés, így nő a bőr rugalmassága, valamint vízmegkötő képessége.  Arcunk izmait EMS-sel, azaz mikroáram segítségével tudjuk erősíteni, ennek eredménye, pedig egy feszesebb bőrkép. Emellett csökkenti a karikákat és a duzzadtságot. A LED fény kellemes melegséget ad, melynek komoly szerepe van a sejtek revitalizálásában, átjárhatóságában, de még a kötőszövetek erősítésében is. A szövetmasszázs, pedig a vibrációnak köszönhető, mely nem csak ellazít, de serkenti a vér- és nyirokkeringést, valamint csökkenti az ödémát. A készülékben található technológiák mellett a kialakításának is köszönhető, hogy a mindennapi rutinunk oszlopos tagja lehet. A használata csupán 5 percet vesz igénybe, így a legnagyobb rohanásban is könnyen szakíthatunk rá időt, melyet szemkörnyékünk érzékeny bőre nagyon meg fog hálálni. 

Válaszd: ha szeretnél javítani a szemkörnyéki területeken, halványítani a szarkalábakat, megfékezni a kialakuló ráncokat, csökkenteni a sötét karikákat és az ödémát, vagy akár, ha események, fotózás előtt extra üde tekintetet varázsolnál magadnak.

Megnézem az EyeLifter készüléket

FaceLift mini Arcfeszesítő készülék

Az izmok ernyedése, gyengülése nagyban hozzájárul a kevésbé dermagene-facelift-mini-ems-technology-at-home-1_1.jpgesztétikus megjelenéshez és az öregedés látszó jeleihez. Ennek elkerülése érdekében több módon is lehet az arcot tornáztatni, az izmokat erősíteni. Remek módszer például az arcjóga, a gua sha vagy az elektro-kozmetikai készülékek. A DermaGene FaceLift mini mikroáramos technológiájának köszönhetően gyorsan és kényelemesen erősíti az arcizmokat. Rendszeres használatával feszesebb bőrt, karakteresebb kontúrvonalakat eredményez, nem mellesleg fokozza a keringést, így energetizál. Segít a ráncok feltöltésében, a szemöldök megemelésében, de még a tokával és a megereszkedett áll vonallal is felveszi a harcot. Heti 1-2 alkalommal 15 perc is elég ahhoz, hogy látványos eredményeket tapasztalj. Méretének köszönhetően könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted és kényelmesen elvégezheted a profi arcfeszesítő kezelésed.

Válaszd: ha csökkenteni szeretnéd bőröd fakóságát, élesítenél az áll vonaladon és a kontúrvonalakon, ha feszesítenél a megereszkedett területeken, legyen az arc, szemkörnyéke vagy akár nyak.

Megnézem a FaceLift mini készüléket

FaceTight Mátrix RF Ráncatalanító készülék

arcfeszesito_keszulek_kicsi.jpegRádiófrekvenciás kezelés során a létrejött hőhatás miatt serken a kollagéntermelés, így nő a bőr rugalmassága, illetve vízmegkötő képessége is, ezzel segíti a ráncok csökkenését. Fontos megemlíteni, hogy növekszik a bőr, illetve a szövetek átjárhatósága, ami egy egységesebb bőrtextúrát eredményez, emellett csökkenti a bőr fakóságát. A készülék a hagyományos 2,3 vagy 4 elektródához képest 144 db mátrix RF elektródával rendelkezik, így sokkal sűrűbben és eredményesebben tudja leadni a hőenergiát más otthoni rádiófrekvenciás készülékekkel  szemben. A koncentráltan létrejött hőnek köszönhetően a tágabb pórusok is összehúzódnak, a faggyútermelés megfelelő szintre szabályozódik, így a zsírosabb bőr kezelésére is ajánljuk. Havonta 2-3 alkalommal, 30-40 perces kezelésekkel természetes feszességet és egységesebb bőrképet eredményez. Kialakításának köszönhetően kényelmes a használata. Töltése gyors és egyszerű, töltőállványának köszönhetően stabil helyet biztosíthatsz neki fürdőszobádban. A kezelőfej rendszeres használatból adódóan idővel elkopik, ellenben ez cserélhető, így nem kell az egész készüléket újra vásárolni, csupán a fejet. 

Válaszd: ha javítanál bőröd textúráján és a komplett bőrképen, csökkentenéd a ráncok mélységét, finomítanál a kialakuló ráncokon, feszesítenél a szemkörnyéken és a teljes arcon. A készüléket érettebb bőre ajánljuk, remek kombináció FaceLift mini készülékkel, melyet csomagban is megtalálsz.

Megnézem a FaceTight Mátrix RF készüléket

MagicLift a kollagéntermelés serkentésére

Az első olyan arckezelő készülék a DermaGene termek palettáján, mely ötvözi a leghatékonyabb acrfeszesítő és arcfiatalító technológiákat. A mikroáram segít az arcizmok feszességének megőrzésében, a rádiófrekvenciának köszönhetően pedig, serken a kollagén termelés, az arc feszesedik, a pórusok összehúzódnak, a faggyútermelődés csökken, az arc mattul. Összességében egységesíti az egész bőrképet, beleértve a textúrát is. Ezek mellett a LED-nek és a vibrációnak köszönhetően nő a szövetek és sejtek átjárhatóság, ezáltal bőrünk revitalizálódik. A vibrációs rezgés átmasszírozza az arcot, ebből fakadóan stimulálja a bőrt és a sejteket, ezzel javítva a hatóanyagok felszívódását. Csökkenti az ödémát, így püffedt tünetek kezelésére is megfelelő. Elegáns megjelenésével, kényelmes töltő állvánnyal nem csak az arcápolási rutinunknak, de még a fürdőszobánknak is remek kiegészítője lehet.

Válaszd: ha kombinált technológiákat alkalmaznál az egész arc területén, javítanál a bőrtextúrán és bőrképen, halványítanál a ráncokon, csökkentenéd a petyhüdtséget, feszesítenél a toka és a szemkörnyékén. Ezt a készüléket a fiatalabb 25+ korosztálynak javasoljuk, kialakuló ráncok kezelésére, illetve megelőzésére.
magiclift-skin-tonining-face-rejuvenating-device-1.jpg

Megnézem a MagicLift készüléket

Készülékek anti-aging funkcióval

Kínálatunkban megtalálhatóak olyan készülékek is, melyek elsődleges funkciója nem az anti- aging, azonban található bennük olyan funkció is, ami tökéletes erre a célra is. Alábbiakban bemutatjuk, melyik arckezelőben van ilyen „titkos” mód.

FaceCleaner mini: szónikus rezgéseinkdermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1i.jpg köszönhetően nem csak gyengéden hámlaszt, de mikromasszázst is végez, ezzel serkenti a keringést és csökkenti az ödémát. A készülék hátoldalán található hatóanyag bejuttató része tartalmaz mikroáramot, így feszesít, emel és még a kollagéntermelést is elősegíti. Az állítható LED fénynek köszönhetően bőrtípusunknak és problémánknak megfelelő kezelést tudunk végezni, amellett, hogy erősítjük bőrünket.

Megnézem a FaceClenaer mini készüléket

 

DeepPeel hidroabráziós készülék: dermagene-deep-peel-at-home-hidroabrasion-peeling-device-3_1.jpgremek hidroabráziós készülék, mely tisztítás mellett kíméletesen hámlaszt. A kezelő spatulát megfordítva használhatjuk a mikroáramot, valamint a hatóanyagbejuttató funkciót, mellyel feszesítésen kívül a krémek és szérumok hatékonyságát tudjuk növelni.

Megnézem a DeepPeel hidroabráziós készüléket

 

Ultrahangos és LED terápiás készülék:dermagene-at-home-ultrasound-and-led-therapy-device-2_1.jpg kellemes mikromasszázs és az ultrahangos hatóanyagbejuttatás mellett a készülék LED fények segítségével kezel. Piros LED fénnyel nagyszerűen kezelhető és megelőzhető a ráncok, illetve az öregedés jelei. Ezt a technológiát alkalmazza például a LED maszk is, mely elég divatos lett az elmúlt időben. Különböző fények más- más problémára adnak megoldást, melyről részletesebben a készülék leírásában olvashatsz.

Megnézem az Ultrahangos és LED Terápiás készüléket

Extra kiegészítés kívülről és belülről

dermagene-bellora-laktozmentes-kollagen-kave-krempor-1-seo_1.jpgKollagén termelődés serkentése mellett nagyon fontos a bevitele is, válassz kollagénben gazdag ételeket vagy táplálékkiegészítőt. A DermaGene kollagénporai minőségi halkollagént tartalmaznak, illetve nagyon finomak, így megerőltetés nélkül, könnyen vihető be a napi mennyiség.

Megnézem a DermaGene kollagénporokat

 

 Készülékek és a kezelések kiegészítésére válassz pb-serum-arckezelo-b_1.jpgPBSerum Daily ampullás arc szérumok közül, melyek koncentráltan tartalmaznak hatóanyagot, így még eredményesebbé tudod tenni otthoni kozmetikád. DermaGene készülékeket csomagajánlatban is megtalálod, hialuronsavas vezetőgél, szérum és PBSerum Daily verzióban is.

Megnézem a PBSerum Daily választékot