Miért jobb a DermaGene Face Cleaner Mini, mint a többi piacon található szilikonos arctisztító?

dermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1c.jpgAkár tetszik, akár nem, az első benyomás kialakításában hatalmas szerepet játszik a megjelenésünk, ezen belül is az arcunk összképe. Árulkodhat egészségi állapotunkról, korunkról, az előző esti alvásmennyiségünkről és persze, hogy mennyire figyelünk az ápolására. A megfelelő ápolás pedig a tisztításnál kezdődik! Míg pár évvel ezelőtt az otthoni arctisztítás kimerült egy jó arclemosó megtalálásában, ma már rengeteg lehetőségünk van és sokszor nem könnyű kiigazodni, hogyan is válasszunk. A szónikus arctisztító az egyi legkedveltebb otthon használatos készülék, hiszen könnyen beépíthető a napi rutinba, nem vesz sokkal több időt igénybe, mint a sima arcmosás, de mérföldekkel hatékonyabb. Így hát nem meglepő, hogy ekkora a választék.  

DE MIÉRT SZERETJÜK ENNYIRE A FACE CLEANER MINI SZÓNIKUS ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉKET?

A legtöbb arctisztító esetében, mint például a Foreo vagy az Eggo, a szilikon kefés tisztításban kimerül lehetőségeink tárháza, ami nem feltétlenül baj, de hát ki ne szeretne több mindent kapni egy készüléktől?

dermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1i.jpgA DermaGene Face Cleaner Mini Szilikonos Arctisztító Készülékében további három funkció megtalálható, ami a segítségünkre lesz az egészséges, üde, fiatalos és tiszta arcbőr elérésében.

 Szilikon sörték mellett vattakorongos ionos tisztítás is megtalálható, így ez egy teljesen új megközelítésbe helyezheti a két lépéses arctisztítás fogalmát. Valljuk be, hogy most már az összetevők mellett arra is hatalmas hangsúlyt fektetünk a mindennapi smink termékeinknél is, hogy minél tartósabbak legyenek és ha ezt valóban teljesítik, bizony az eltávolításukkal megszenvedhetünk. Az ion technológiának köszönhetően nő a sejtek áteresztő képessége, így a szennyeződések, smink és krémmaradványok könnyebben kiürülnek a bőrből. A vattakorongos olajos tisztítás után pedig jöhet is a víz bázisú arclemosó a szilikonsörtékre, amely nem csak mélyen tisztít és eltávolítja az elhalt hámsejteket, hanem a masszázs funkciónak köszönhetően élénkíti a keringést is, így energizálja az arcbőrt.

 dermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1l.jpgMindenki keresi a tökéletes kozmetikumot, kozmetikum kombinációt, a szerencsések már meg is találták, de lehetnek akármilyen csodaösszetevők a készítményekbe, ha azok nem jutnak elég mélyre. A többi arctisztító esetében ehhez vásárolnunk kellene még egy készüléket, de a DermaGene Face Cleaner Arctisztítójánál csak elegendő funkciót váltani. A Piros LED fény, a hő, a vibráció és a mikroáramos izomstimuláció segítségével nem csak megsokszorozhatjuk a kozmetikumaink hatását, hanem megdolgoztathatjuk arcizmainkat is.

Végül pedig, de nem utolsó sorban nem csak a feszesítésben, de a bőrtextúra egyenlítésében és a gyulladások csökkentésében is segítségünkre van ez a kis gép a Lila LED fénnyel. Tehát segít az aknés gyulladások csökkentésében, megelőzésében, így egy sokkal egészségesebb bőrképet kaphatunk.

dermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1a.jpgA sokfunkcióssága mellett teljes mértékben vízálló (IPX7), így még egyszerűbb beépíteni a mindennapi rutinba, hiszen nyugodtan magaddal viheted a kádba vagy a zuhanyzóba és így még a tisztítása is egyszerű. Kör alakja és mérete miatt pedig belesimul a kézbe, ezért nagyon könnyű vele dolgozni. Ezek mellett pedig nem is kell folyamatosan azon aggódnunk, hogy vajon feltettük-e töltőre, mikor fog lemerülni, hiszen egyetlen töltéssel akár 1-1,5 hónapig is bírhatja, ami hatalmas könnyebbség így, hogy már szinte minden eszközünk a telefonunktól kezdve az óránkon át a fülhallgatónkig töltést igényel.

NÉZZÜK MEG A FOREO ÉS AZ EGGO KÉSZÜLÉKEKKEL TÖRTÉNŐ ÖSSZEHASONLÍTÁST, ÍGY JOBBAN LÁTJUK A KÜLÖNBSÉGEKET!

szonikus-arctisztito-osszehasonlito-dermagene-eggo-foreo.jpeg

Vannak nála olcsóbb és drágább készülékek is, de egyiküknél sem kaphatunk ennyi funkciót egy helyen. A DermaGene Face Clenaer Minivel egyetlen készülékben kapunk egy komplett kozmetikai kezelés lehetőségét és szabad kezet, hogy mi állítsuk össze a kezelési protokollt.  

dermagene-facecleaner-szonikus-arctisztito-szilikon-sortekkel-1m.jpg

Megnézem a DermaGene Face Cleaner Mini Szónikus Arctisztító-Arcmasszírozó készüléket!