Melyik otthoni alakformáló készüléket válaszd?

Cellulift5in1 vs Bodytight4in1

Mindenkinek ismerős lehet az az érzés, amikor viszontlátja magát a tükörben kedvenc rövidnadrágjában vagy fürdőruhájában, és nem elégedett a látvánnyal. Legyen szó narancsbőrről, rugalmasságát vesztett, megereszkedett bőrről, egyenetlen bőrtextúráról, sokat tud rontani az önbizalmon, ha úgy érezed takargatnod kell a tested. Szerencsére a legtöbb ilyen tényező ellen tudsz is tenni. Az egészséges táplálkozás és a mozgás mindennek az alapján fogja jelenteni, ez elkerülhetetlen, de mindenkinél más-más mértékben tud segíteni. A narancsbőr például sokszor genetikai hajlamnak köszönhetően alakul ki, de sok más tényező, például szülés is meg tudja változtatni a testedet.Az 1930-as években kezdték el bevezetni a kozmetikai eljárásoknál az elektromos áram alkalmazását, a gyógyászati eljárásokban elért sikereinek köszönhetően. Mára az elektro-kozmetikai eljárások fénykorukat élik, bármilyen problémára találni megfelelő kezelést. Az alábbi cikkben két alakformáló készüléket hasonlítunk össze, az egyiknek az alapja az elektromos izomstimuláció, másiknak pedig a vákuum.

Habár a két készülék sok szempontból hasonló mégis lényeges különbségek vannak köztük. Ennek ellenére sokszor felmerül a kérdés „Melyiket válasszam?” cikkünkben erre a kérdésre próbálunk választ adni, hogy segítsünk Neked eldönteni melyik a LEGJOBB választás számodra!

 BodyTight 4in1 vs. Cellulift 5in1 összehasonlító táblázat

kepernyokep_2023-06-28_151029.png

A két testkezelő közötti fő különbség az alkalmazott technológiában rejlik. A Cellulift5in1 készülék alapja a vákuum technológia, amely kifejezetten a combon és a fenéken megjelent narancsbőr kezelésére alkalmas. A BodyTight4in1 EMS azaz elektromos izomstimulációs technológiával működik, melynek köszönhetően edzi a kötőszövetet, stimulálja a kollagén termelést ezáltal feszesíti a bőrt, ezért első sorban megereszkedett bőrre ajánljuk.

Milyen problémákra ajánljuk a testkezelőket?

 

A DermaGene BodyTight4in1 a következőkre lehet megoldás számodra:

  • mérsékli a narancsbőrt,
  • serkenti a kollagén termelést,
  • -erősíti a kötőszöveted,
  • -csökkenti a petyhüdtséget,
  • -bejuttatja a hatóanyagokat és csökkenti a zsírsejtek méretét

Ez a csodálatos készülék 4 technológiát ötvöz, hogy ezekre a problémákra megoldást nyújtson:

  • EMS: Az elektromos izomstimuláció edzi a kötőszövetet, felgyorsítja a zsírégetést, stimulálja a kollagén rostokat, feszesít, anyagcserét gyorsít.
  • Infrahő: Az infrahő segíti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét, és a szövetek rugalmasságát, csökkenti a zsírsejtek méretét.
  • VIBRÁCIÓ – A vibráció speciális frekvencián: csökkenti a cellulitot, masszíroz, csökkenti a zsírsejtek méretét, segít az EMS és Infrahő mélyre jutásába.
  • MEZOTERÁPIA – A Mezoterápia bejuttatja az alkalmazott hatóanyagokat azzal, hogy elektroporációval eléri a sejtek megnyílását és a hatóanyagok sejtfalon belülre jutását.

A Cellulift5in1 egy igazi cellulitgyilkos és a vákuumon kívül több technológiát is bevet, hogy leszámoljon a narancsbőrrel és újra feszes legyen a combod és a feneked. És ha ez nem lenne elég ezen kívül ezekben lehet segítség számodra:

- erősíti a kötőszöveted,

-serkenti a keringést ezáltal csökkenti a nyirokpangást,

-segít a méregtelenítésben,

-fokozza a kollagén termelést,

-csökkenti a gödrécskéket, megszünteti a kötegelődést.

A Cellulift5in1 ahogy a neve is tükrözi 5 fantasztikus technológiával bír, hogy segítsen a feszes combod és feneked elérésében:

  • Vákuum - Lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak.
  • Hőterápia - A hő hatására fokozódik a kollagéntermelés a bőrben, ennek hatására az teltebbé, feszesebbé válik, megerősödik a kötőszövet. Ezek mellett elősegíti az idegek megnyugtatását és csökkenti a nyomásérzetet.
  • Mágneses hullám terápia - A mágneses hullámterápia elősegíti a gyulladások csökkentését és felszívódását, valamint eltünteti a duzzanatokat és megszűnteti a fájdalomérzetet is. Folyamatos fáradtság érzet ellen is ideális megoldás, valamint segíti a fizikai felépülést. Erős cellulitkezelő hatással bír.
  • EMS -vagyis elektromos izomstimuláció segítségével izmaink ugyanolyan impulzusokat kapnak a kezelőfejből, mint mozgás során agyunktól. Ennek köszönhetően edzi a kötőszövetet, felgyorsítja a zsírégetést és az anyagcserét. További jótékony hatása, hogy stimulálja a kollagén rostokat, ezáltal feszesít.
  • Piros LED fény- a fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok és a zsírok. Vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást.

 

Melyik készüléket válasszam?

 

Az elsődleges kérdés az az, hogy tested mely részeit szeretnéd kezelni és mi a cél a kezelésekkel?

Voltál már vákuumos kezelésen?

Cellulift5in1 készüléket akkor javasoljuk, ha voltál már ilyen jellegű kezelésén és tudod milyen érzés lesz egy kezelés és milyen hatással van a bőrödre.  Amennyiben bizonytalan van ennek kapcsán várunk bemutatótermünkbe, ahol nem csak megmutatjuk, hanem ki is próbálhatod a gépet.

Amennyiben a combodon és annak környékén lévő narancsbőrt szeretnéd megszűntetni, és bírod a vákuum kezeléseket abban az esetben számodra a Cellulift készülék jelentheti a megoldást. Viszont, ha a karodon, esetleg a hasadon lévő petyhüdt, megereszkedett bőrt is kezelni szeretnéd ebben az esetlen a BodyTight-ot ajánljuk számodra hiszen azt bátran alkalmazhatod ezeken a területeken is.

Milyen a bőröd állapota?

Fontos, hogy ismerd bőröd állapotát mert ez a készülék választásnál fontos kérdés lehet. Ha bőröd kötőszövetei már nem olyan erősek és rugalmasak akkor nem ajánljuk a vákuum technológiát, mivel a bőröd már nem fogja bírni. Hosszútávon az EMS technológiát alkalmazó BodyTight testkezelő nyújt megoldást számodra, hogy erősítsd kötőszövetjeid és feszesebb legyen a bőröd. 

Abban az esetben, ha bőröd még rugalmasabb és a kötőszöveteid is bírják nyugodtan használd a combodon és a fenekeden a Cellulift készüléket, amely segít, hogy bátran hordhass rövidnadrágot akár 10 év múlva is! Ha évről-évre előveszed a SAJÁT Cellulift feszesítő géped akkor a kötőszöveted folyamatosan stimulálódik és erős, feszes és ellenálló marad, így az évek múlásával is egyre kevesebb narancsbőr tud megjelenni a kezelt területen. Egy évben egy-két (8-10 alkalom) kúra bőven elegendő, hogy bőröd ellenállóbb maradjon a cellulittal szemben, keringésed pedig megfelelő maradjon.

Vannak a kezelendő területen visszereid?

Fontos, hogy figyelembe vedd a készülék választásnál az ellenjavallatokat is. Mint minden testkezelőnél itt is vannak olyan tényezők, amelyek egyik-másik testkezelést kizárják. A két készüléknél vannak megegyező ellenjavallatok mint, hogy nem ajánlott a készülékek használata fém implantátumok felett, és azok környékén, a kezelni kívánt területen lévő bőrbetegség esetén. Azonban van olyan ellenjavallat a vákuumos kezelések esetén, amely miatt mégis inkább a másik készüléket javasoljuk ez pedig a visszeres, hajszáleres és értágulatokra hajlamos bőr mivel a vákuum ronthat ezek állapotán, ebben az esetben inkább a BodyTigh-t készüléket ajánljuk használatra.

Bármelyik készülékre is esik a választásod a megfelelő használat, és rendszeresség mellett mindkét készülékkel fantasztikus eredményeket lehet elérni hosszútávon.

Igazi Nő szépség rovatának újságírója, miután 2 hónapig tesztelte a Cellulift5in1 készüléket

Hogyan teheted hatásosabbá a kezeléseket?

Mindkét készüléknél szükség van egy bizonyos vezető közegre, amely segíti a készülék használatát és eredményességét. A mikroáramos kezelésekhez ultrahang gélt, a vákuumos kezelésekhez pedig olajat javaslunk.

A mikroáramos kezeléseknél ultrahang gél használatát ajánljuk, mivel így az elektromos impulzusok nem vesznek el, hanem a vezető gél által a megfelelő helyre jut. A készülékhez jár egy hatóanyagmentes ultrahang gél, azonban, ha szeretnénk fokozni a kezelés hatását végezhetjük hatóanyagos ultrahang géllel, ehhez ajánljuk DermaGene Kavitációs és Zsírbontó Ultrahang Gélt. A mezoterápiás technológiának köszönhetően a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, így segítenek növelni kozmetikumaid hatékonyságát. A kezelés céljától függően különböző kozmetikumokkal tudod kombinálni a testkezeléseket:

A kezelés során vidd fel a kívánt szérumot a kezelni kívánt területre, hagyd egy kicsit beszívódni, majd ezt követően vidd fel az ultrahang gélt és végezd el a kezelést.

A vákuumos kezeléseknél fontos, hogy a készüléket megfelelően és könnyen tudjuk alkalmazni és kellőképpen haladhasson a bőrön ultrahangos gél helyett olajat alkalmazz, azért is mert a gélek eldugíthatják a készüléket.

Bármilyen bőrbarát, természetes olajat használhatsz, ilyenek például: mandula olaj, avokádó olaj, kókusz olaj, vagy használhatod a kezelésekhez az olajos állagú PBSerum Testkezelő olajokat is amelyek közül tökéletes a PBSerum Smooth Out Power narancsbőr eltüntetésében, továbbá kiegészítheted a kezeléseket heti 3-4 alkalommal testradír használatával, amelyre megfelelő a Zanzibár testradírunk.

 A kezelések összehasonlítása 

A két kezelés között érzésben és használatban is különbségek vannak, így bemutatjuk röviden a készülék használatát.

A Cellulift5in1 készülék használata elsőre bonyolultnak tűnhet, de hamar rájössz mennyire egyszerű. Először is kend be a kezelni kívánt területet, az általad kiválasztott olajjal, majd helyezd a gépet a bőrödre és lentről felfelé mozgasd a készüléket, majd a kezelt terület végénél kicsit döntsd el oldalra a és válaszd el a bőrödtől. Figyelj rá, hogy mindig dinamikusan, folyamatos húzó mozdulattal kezelj, soha ne hagyd egyhelyben a terméket. Majd ezt a folyamatot ismételd kipirosodásig. Ez az idő az elején lehet kevesebb majd később akár 10-15 perc is. A bőröd a kezelések alatt folyamatosan hozzászokik a vákuum hatásához. Egy rövid oktató videó is segítségedre lesz benne:

Megnézem a Cellulift5in1 vákuumos cellulit kezelő készüléket

Az erős vákuum miatt az első kezelések lehetnek kellemetlennek, de semmiképp nem mondanánk őket kibírhatatlannak, a tested fokozatosan hozzá fog szokni a vákuum szívó erejéhez. A kipirosodás és lilulás természetes velejárója a kezelésnek.  Átlagosan két comb kezelése 20-30 percet vesz igénybe bár ez az első kezeléseknél lehet kevesebb is.

A BodyTight4in1 készülék használata szintén ilyen egyszerű, ha használsz bármilyen szérumot azzal kend be a kezelni kívánt területet, majd várj amíg felszívódik kicsit. Ezután alkalmazzuk az ultrahang gélt, és kezdjük el a készülékkel körkörösen mozgatva haladni, lábakon és karon lentről felfelé, hason pedig kívülről befelé érdemes haladni a nyirokcsomók felé ezzel is segítve a méregtelenítést és a salakanyagok kiürítését. Ha szükség lenne a közben további gélre akkor pótold.  De ehhez is találsz egy rövid oktató anyagot:

Megnézem a Bodytight4in1 mikroáramos feszesítő készüléket

Az EMS miatt a kezelés közben apró, csipkedő érzést tapasztalhatsz, de korántsem fájdalmas, illetve az infrahő miatt egy kis meleget.  Egy kezelés területenként itt sem tart tovább 15-20 percnél.  

Reméljük cikkünk végére minden kérdésedre választ kaptál és sikerült döntened melyik testkezelő alkalmas számodra! Bármilyen további kérdésed lenne keress minket bizalommal!